COPA AMERICA

"Τέλος" για τον Χάρα το Copa America

"Τέλος" για τον Χάρα το Copa America

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής τιμώρησε με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό τον Γκονσάλο Χάρα για την ανάρμοστη συμπεριφορά του απέναντι στον Καβάνι, κάτι που σημαίνει ότι αποχαιρετάει το Copa America.

Το Copa America 2015 αποτελεί παρελθόν για τον Γκονσάλο Χάρα. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής (Conmebol), ο 29χρονος Χιλιανός αμυντικός θα τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό για την αντιαθλητική του ενέργεια εις βάρος του Έντινσον Καβάνι κατά τη διάρκεια του προημιτελικού του τουρνουά Χιλή-Αργεντινή, κάτι που σημαίνει πως τίθεται αυτόματα εκτός διοργάνωσης.

Uruguay's forward  Edinson Cavani (L) and Chile's defender Gonzalo Jara gesture during their 2015 Copa America football championship quarterfinal match, in Santiago, on June 24, 2015.  AFP PHOTO / CLAUDIO REYES        (Photo credit should read Claudio Reyes,Claudio Reyes/AFP/Getty Images)
Uruguay's forward Edinson Cavani (L) and Chile's defender Gonzalo Jara gesture during their 2015 Copa America football championship quarterfinal match, in Santiago, on June 24, 2015. AFP PHOTO / CLAUDIO REYES (Photo credit should read Claudio Reyes,Claudio Reyes/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο αμυντικός της Μάιντς θα λείψει από τον ημιτελικό της Δευτέρας κόντρα στο Περού και από τον τελικό σε περίπτωση που η διοργανώτρια Χιλή προκριθεί σε αυτόν ενώ θα απουσιάσει σίγουρα και από τον πρώτο αγώνα της "Roja" στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Επιπλέον του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 7.500 δολαρίων.

Σημειώνεται πως ο Χάρα κατηγορείται από τους ανθρώπους της Ουρουγουάης πως εκστόμισε και μία φράση-σοκ με στόχο τον πατέρα του Καβάνι λίγη ώρα πριν την άσεμνη χειρονομία του ενώ από την πλευρά της η ομάδα στην οποία ανήκει, η Μάιντς, έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να του δείξει την πόρτα της εξόδου .

Δείτε την ενέργεια του Χάρα εις βάρος του Καβάνι:

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ