COPA AMERICA

Ταμπάρες: "Πώς δεν είδαν την πρόκληση στον Καβάνι";

Ταμπάρες: "Πώς δεν είδαν την πρόκληση στον Καβάνι";

Εξοργισμένος για την αποβολή του Έντινσον Καβάνι αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αποκλείστηκε η Ουρουγουάη από τη συνέχεια του Copa America, εμφανίστηκε μετά το ματς με τη Χιλή ο Όσκαρ Ταμπάρες.

Η Ουρουγουάη αντιστάθηκε σθεναρά κόντρα στη Χιλή τα ξημερώματα της Πέμπτης όμως λύγισε από το γκολ του Ίσλα στο φινάλε , με καθοριστικό σημείο στον πρώτο προημιτελικό του Copa America να είναι η φάση της αποβολής του Έντινσον Καβάνι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 63ο λεπτό.

Μία φάση όπου ο άσος της Παρί πήρε μεν σωστά το δρόμο προς τα αποδυτήρια όμως θα έπρεπε να είχε κάνει το ίδιο και ο Ίσλα ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε φροντίσει να προκαλέσει με... άσεμνο τρόπο τον Καβάνι .

Το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί από τον Όσκαρ Ταμπάρες στη συνέντευξη Τύπου, με τον τεχνικό της Ουρουγουάης να μην κρύβει την έντονη δυσαρέσκειά του για την κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε ο σέντερ φορ της "σελέστε".

"Ο διαιτητής θα μπορούσε να μην έχει δει την πρόκληση, αλλά πού ήταν ο βοηθός; Πώς μπορούσε να μην το δει; Για τα υπόλοιπα, σας παραπέμπω στις εικόνες της τηλεόρασης και στις φωτογραφίες: οι εικόνες μιλούν μόνες τους", δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, και συμπλήρωσε:

Ταμπάρες: "Πώς δεν είδαν την πρόκληση στον Καβάνι";

"Όταν δέχεσαι μία αποβολή χωρίς να έχεις κάνει καν φάουλ, είναι αμέτρητη η πίκρα. Αρκετά επεισόδια που για μία ομάδα είναι για κίτρινη κάρτα, για μία άλλη δεν είναι. Θα προτιμούσα να χάσω με άλλο τρόπο. Γενικά, πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι με δεδομένο τον αντίπαλο που είχαμε μπροστά μας. Όταν μείναμε με 10 παίκτες όλα έγιναν πιο δύσκολα και μειώθηκαν οι πιθανότητες να επιτεθούμε.

Δεν είμαστε κατώτεροι. Αντιμετωπίσαμε την Αργεντινή και την Χιλή και παίξαμε στα ίσα μαζί τους".

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ