COPA AMERICA

Στα ημιτελικά του Copa America οι ΗΠΑ

Στα ημιτελικά του Copa America οι ΗΠΑ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επικράτησαν 2-1 του Εκουαδόρ στον πρώτο προημιτελικό του Copa America Centenario και έκλεισαν θέση για τους "4" της διοργάνωσης όπου περιμένουν τη νικήτρια του ζευγαριού Αργεντινή-Βενεζουέλα.

Η πρώτη από τις τέσσερις ομάδες που θα συνθέσουν το παζλ των ημιτελικών του Copa America Centenario βρέθηκε. Οι ΗΠΑ του Γιούργκεν Κλίνσμαν νίκησαν 2-1 τον Ισημερινό στο ματς που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής στο "CenturyLink Field" του Σιάτλ και πήραν το εισιτήριο για τους "4, όπου θα βρουν στο δρόμο τους στις 21 Ιουνίου στο Χιούστον την νικήτρια από το ζευγάρι της Αργεντινής με την Βενεζουέλα.

Η διοργανώτρια άνοιξε το σκορ στο 22' με ωραία γυριστή κεφαλιά του Ντέμπσεϊ (έφτασε τα τρία γκολ στο τουρνουά) και στο 65' διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ζάρντες ενώ από την πλευρά του το Εκουαδόρ "ξύπνησε" μετά το 70', μείωσε σε 2-1 με τον Αρόγιο, όμως δεν μπόρεσε σε κάποια από τις τρεις ευκαιρίες που έφτιαξε στη συνέχεια να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στα πέναλτι.

Στα ημιτελικά του Copa America οι ΗΠΑ

Σημειώνεται επίσης πως αμφότερες οι ομάδες αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 52', με τον διαιτητή να δείχνει απευθείας κόκκινη κάρτα σε εκείνο το λεπτό στους Ζερμέιν Τζόουνς και Αντόνιο Βαλένσια.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ