COPA AMERICA

Στα ημιτελικά η Κολομβία, 4-2 στα πέναλτι το Περού

Στα ημιτελικά η Κολομβία, 4-2 στα πέναλτι το Περού

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Οσπίνα η Κολομβία πήρε τη νίκη στα πέναλτι επί του Περού επικρατώντας με 4-2 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa America. (VIDEO)

Για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια η Κολομβία θα βρεθεί στα ημιτελικά του Copa America. Ο Χάμες Ροντρίγκες και η παρέα του πήραν την πρόκριση στα πέναλτι επί του Περού επικρατώντας 4-2 αφού η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-0.

Στα 90 λεπτά οι καλές φάσεις του παιχνιδιού ήταν ελάχιστες. Η Κολομβία είχε δοκάρι με τον Χάμες Ροντρίγκες στο 22'. Ο άσος της Ρεάλ έκανε την ατομική προσπάθεια, σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Γκαλέσε.

Για να βρούμε την επόμενη καλή στιγμή του ματς θα πρέπει να πάμε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Εκεί όπου ο Κουέβα πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Οσπίνα κράτησε το 0-0 και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Οι παίκτες της Κολομβίας ήταν απόλυτα εύστοχοι από την άσπροι βούλα και πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά αφού ο Τραούκο νικήθηκε από τον Οσπίνα στο τρίτο πέναλτι του Περού, ενώ στο τέταρτο ο Κουέβα αστόχησε.

Η διαδικασία των πέναλτι:

Χάμες Ροντρίγκες 1-0

Ρουιντίας 1-1

Κουαδράδο 2-1

Τάπια 2-2

Μορένο 3-2

Τραούκο Απόκρουση Οσπίνα

Πέρες 4-2

Κουέβα Άουτ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Περού (4-2-3-1): Γκαλέσε, Κόρσο, Ράμος, Ροντρίγκες, Τραούκο, Τάπια, Βίλτσες, Κουέβα, Φλόρες (77' Ρουιντίας), Πόλο (81' Μπεναβέντε), Γκερέρο

Κολομβία (4-2-3-1): Οσπίνα, Άριας, Σαπάτα, Μουρίγιο, Ντίας (90' Φάμπρα), Σάντσες, Τόρες (80' Πέρες), Κουαδράδο, Ροντρίγκες, Καρδόνα (76' Μορένο), Μπάκα

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τη διαδικασία των πέναλτι:

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ