COPA AMERICA

Σκληρός ο βραζιλιάνικος Τύπος με τον αποκλεισμό της "Σελεσάο"

Σκληρός ο βραζιλιάνικος Τύπος με τον αποκλεισμό της "Σελεσάο"

Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ δεν... χαρίστηκαν στην εθνική τους ομάδα μετά τον αποκλεισμό της στο Copa America από την Παραγουάη. Έκαναν λόγο για ντροπή και ζητούν την απομάκρυνση του Ντούνγκα από την τεχνική ηγεσία!

Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν. Αυτός ο στίχος ταιριάζει γάντι στην εθνική Βραζιλίας καθώς έναν χρόνο μετά το ταπεινωτικό 1-7 μέσα στο σπίτι της από τη Γερμανία στον ημιτελικό του Μουντιάλ υπέστη νέο οδυνηρό αποκλεισμό, αυτή τη φορά από την Παραγουάη στα πέναλτι στα προημιτελικά του Copa America (4-3 για την "Albirroja" μετά το 1-1 στην κανονική διάρκεια).

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την προβληματική εικόνα που εμφάνισε και στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε στο τουρνουά (εμφανές το επιθετικό της πρόβλημα και η αδυναμία της να επιβληθεί επί των αντιπάλων) είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί αδυσώπητη κριτική, από την οποία δεν ξέφυγε ουδείς.

Σκληρός ο βραζιλιάνικος Τύπος με τον αποκλεισμό της "Σελεσάο"

"Η ντροπή δεν έχει τέλος" και "Είναι η εθνική της ντροπής" ήταν κάποιοι από τους πιο χαρακτηριστικούς τίτλους, με μερίδα των ΜΜΕ να καλεί τον ομοσπονδιακό τεχνικό να φύγει για να γίνει νέο ξεκίνημα...

Δείτε τι γράφουν τα σημαντικότερα βραζιλιάνικα ΜΜΕ:

Lance: "Η ντροπή είναι ατελείωτη. Ο αποκλεισμός από το Copa America συνιστά μία στιγμή που απαιτεί έναν νέο προπονητή, η εποχή Ντούνγκα πρέπει να τελειώσει. Θα πρέπει να ξεκινήσει κάποιος με διαφορετική φιλοσοφία πριν την έναρξη των προκριματικών του Μουντιάλ 2018".

Correio Brasiliense: "Η ντροπή της εθνικής. Μετά το 7-1 από τη Γερμανία και το 3-0 από την Ολλανδία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η Βραζιλία πήρε μέρος σε ένα ακόμα φιάσκο με τον αποκλεισμό της από το Copa America".

Σκληρός ο βραζιλιάνικος Τύπος με τον αποκλεισμό της "Σελεσάο"

O Globo: "Ντροπή. Η Βραζιλία είδε το Σάββατο στη Χιλή μία ταινία που έχει ξαναπαιχτεί (εννοώντας τον αποκλεισμό της στο περασμένο Copa America και πάλι από την Παραγουάη, πάλι στα προημιτελικά, πάλι στα πέναλτι). Δεχτήκαμε ένα ακόμα χτύπημα στην αυτοεκτίμηση και την αξιοπιστία μας. Η ανοικοδόμηση μετά το 7-1 από τη Γερμανία έκανε μερικά βήματα προς τα πίσω".

Folha: "Εκτός. Νέα αποτυχία σχεδόν εναν χρόνο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Βραζιλία έχασε στα πέναλτι και μένει εκτός της συνέχειας του Copa America".

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ