COPA AMERICA

Σαμπαόλι: "Τελείωσε η υποχρέωση, αρχίζει το όνειρο"

Σαμπαόλι: "Τελείωσε η υποχρέωση, αρχίζει το όνειρο"

Ο προπονητής της Χιλής, Χόρχε Σαμπαόλι, μπορεί να μην έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, αλλά στάθηκε σε αυτές των Βάργκας και Ρόχας.

Η Χιλή είναι πλέον στον τελικό του Κόπα Αμέρικα μετά τη νίκη της επί του Περού. Ο Χόρχε Σαμπαόλι δεν μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος από τη μεγάλη πρόκριση, αλλά ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Χιλής αναγνώρισε την εξαιρετική απόδοση των αντιπάλων.

"Το να φτάνουμε στον τελικό με τη Ρόχα είναι ένα όνειρο που θέλαμε να πετύχουμε. Το Περού έχει σημαντικούς ποδοσφαιριστές και μας έκαναν να υποφέρουμε. Έκαναν σπουδαίο ματς. Στα παιχνίδια που είχαμε στο Κόπα Αμέρικα, αυτό ήταν το πιο δύσκολο. Πρέπει να ξαναβρούμε τη φόρμα που είχαμε στα προηγούμενα ματς" ανέφερε αρχικά.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν στη συνέχεια για τον χρυσό σκόρερ, τον Βάργκας, αλλά εκείνος φρόντισε να ξεχωρίσει και άλλον έναν παίκτη. "Είναι ωραίο που ξέρουμε ότι ο Βάργκας πάντα μας δικαιώνει. Έχουμε μεγάλη εκτίμηση για εκείνον και βλέπετε ότι κάθε φορά που παίζει για εμάς, δίνει τα πάντα. Ο Ρόχας είχε επίσης ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στον καλύτερο επιθετικό του τουρνουά, τον Γκερέρο".

Πάντως, την ατάκα που εκφράζει απόλυτα την κατάσταση που εκφράζει απόλυτα τα όσα συμβαίνουν στη Χιλή την κρατούσε για το τέλος. "Η υποχρέωσή μας ήταν να πάμε την ομάδα στον τελικό. Τώρα ξεκινάμε ένα νέο όνειρο".

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ