COPA AMERICA

Πρώτο τρίποντο για το Περού, έμειναν στο 0-0 Βραζιλία και Εκουαδόρ

Peru's Paolo Guerrero (L) celebrates next to Peru's Alejandro Hohberg after scoring against Haiti during the Copa America Centenario football tournament in Seattle, Washington, United States, on June 4, 2016.  / AFP / Mark RALSTON
Peru's Paolo Guerrero (L) celebrates next to Peru's Alejandro Hohberg after scoring against Haiti during the Copa America Centenario football tournament in Seattle, Washington, United States, on June 4, 2016. / AFP / Mark RALSTON AFP

Το Περού επικράτησε με 1-0 επί της Αϊτής με τέρμα του Γκερέρο ο οποίος έγινε πρώτος σκόρερ της εθνικής ομάδας της χώρας του, ενώ Βραζιλία και Εκουαδόρ έμειναν στο 0-0. (VIDEOS)

Μόλις ένα τέρμα σημειώθηκε τελικά κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του Copa América Centenario και αυτό έμελλε να είναι και ιστορικό. Στο πρώτο ματς Κόστα Ρίκα και Παραγουάη έμειναν στο 0-0 σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι.

Πρώτο τρίποντο για το Περού, έμειναν στο 0-0 Βραζιλία και Εκουαδόρ

Ανάλογη ήταν και η εικόνα του παιχνιδιού ανάμεσα στη Βραζιλία και το Εκουαδόρ. Οι δύο ομάδες ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν και έτσι το τελικό 0-0 ήρθε φυσιολογικά.

Οι παίκτες του Ντούνγκα είχαν την κατοχή της μπάλας (70%-30%), προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν το κατάφεραν. Από την άλλη το Εκουαδόρ προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα, όμως οι παίκτες του δεν ήταν προσεκτικοί στην τελική πάσα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Εκουαδόρ διαμαρτύρεται για μία φάση όπου ο Μπολάνιος έκανε σέντρα σουτ, ο Άλισον στην προσπάθεια του να διώξει έβαλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του όμως ο επόπτης σήκωσε τη σημαία υποστηρίζοντας ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του άουτ. Η φάση είναι οριακή όμως το πιθανότερο είναι να μην έχει περάσει όλη τη γραμμή.

Βραζιλία: Άλισον, Ντάνι Άλβες, Μαρκίνιος, Ζιλ, Φιλίπε Λουίς, Καζεμίρο, Αουγκούστο, Ουίλιαν (76' Λούκας), Ελίας (86' Λούκας Λίμα), Κοουτίνιο, Ζόνας (82' Γκαμπιγκόλ)

Εκουαδόρ: Μπρερ, Παρέδες, Μίνα, Ατσιλιέρ, Αγιοβί, Νομπόα, Γκρουέσο, Α. Βαλένσια, Μπολάνιος (90' Γκαϊμπόρ), Μοντέρο (81' Μαρτίνες), Ε. Βαλένσια (81' Χ. Αγιοβί)

Ο Γκερέρο λύτρωσε το Περού

Στο άλλο ματς του ομίλου η Αϊτή παρουσίασε ένα μαχητικό πρόσωπο αλλά το Περού ήταν σαφέστατα ανώτερο και το τελικό 1-0 μάλλον είναι κολακευτικό για αυτή. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη και έπρεπε να έρθει ο Γκερέρο στο 62' για να τους δώσει τη νίκη.

Ο 32 χρονος επιθετικός με αυτό το τέρμα έφτασε τα 27 γκολ με την εθνική ομάδα της χώρας του και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της.

Αϊτή: Πλασίντ, Γκορό, Ζεβενουά, Ζερόμ, Γιακί, Μαρσελέν, Λαφράνς, Ιλέρ (40' Αλεξάντρ), Λουί, Ναζόν (71' Μπελφόρ), Γκεριέ

Περού: Γκαλέσε, Ρεβορέδο, Ράμος, Ροντρίγκες, Τραούκο, Τάπια, Βίλτσες, Όμπεργκ (83' Πόλο), Κουέβα (75' Γιοτούν), Φλόρες (90' Ντα Σίλβα), Γκερέρο

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ