COPA AMERICA

Περού - Βενεζουέλα 1-0

Περού - Βενεζουέλα 1-0

Η Βενεζουέλα έχασε τον Αμορεμπιέτα στο 29' με κόκκινη κάρτα, ο Ρόναλντ Βάργκας πήγε στον πάγκο και το Περού νίκησε 1-0 χάρη σε γκολ του Κλαούντιο Πισάρο. Όλες οι ομάδες από 3 βαθμούς στον 3ο όμιλο! (videos)

Η 2η αγωνιστική του Copa América 2015 ολοκληρώθηκε με το Περού να επικρατεί με 1-0 της Βενεζουέλας, χάρη σε γκολ του Κλαούντιο Πισάρο στο 72'.

Ο άσος της Μπάγερν λύτρωσε την ομάδα του, καθώς από το 29' έπαιζε με παίκτη περισσότερο λόγω αποβολής του Αμορεμπιέτα και είχε τον έλεγχο, αλλά η Βενεζουέλα έδειχνε να αντέχει, όμως τελικά "λύγισε".

Αυτό το αποτέλεσμα σημαίνει πως Βραζιλία, Περού, Βενεζουέλα και Κολομβία έχουν από 3 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική παίζουν Κολομβία - Περού και Βραζιλία - Βενεζουέλα.

Δείτε ΕΔΩ το πανόραμα της διοργάνωσης

Και για να ποντάρετε στην κόλαση της τελευταίας αγωνιστικής...

Κολομβία - Περού 1 - 1.57, Χ - 3.90, 2 - 6.25

Βραζιλία - Βενεζουέλα 1 - 1.50, Χ - 4.25, 2 - 7.00

Περού - Βενεζουέλα 1-0

Περού - Βενεζουέλα 1-0

Σκόρερ: 72' Πισάρο

Γήπεδο: "Ελίας Φιγκερόα Μπράντερ", Βαλπαραΐσο

Διαιτητής: Ραούλ Ορόσκο (Βολιβία)

Ο Εντουάρντο Βάργκας, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει στην ΑΕΚ, ήταν ξανά στην 11άδα της Βενεζουέλας και μαζί με τον Σαλομόν Ροντόν ήταν οι καλύτερες παίκτες της, όμως ο πρώτος θυσιάστηκε μετά την αποβολή του Φερνάντο Αμορεμπιέτα.

Ο αμυντικός της Μίντλεσμπρο έπειτα από μαρκάρισμα στον Πάολο Γκερέρο τον πάτησε στο αριστερό πόδι, ο διαιτητής έκρινε πως το έκανε επίτηδες και τον απέβαλε (απευθείας κόκκινη κάρτα).

Η επιλογή του προπονητή ήταν στο 38' να βγάλει τον Βάργκας για να ενισχύσει την άμυνά του και αντέξει στην πίεση του Περού, κάτι που τελικά δεν κατάφερε.

Με αρκετή τύχη (κόντρα) από προσπάθεια του Χουάν Μανουέλ Βάργκας η μπάλα στρώθηκε στον Νταβίντ Πισάρο και ο επιθετικός της Μπάγερν στο 72' με κοντινό πλασέ λύτρωσε την ομάδα του, άνοιξε το σκορ και της χάρισε τη νίκη.

ΠΕΡΟΥ: Γκαλέσε, Αντβίνκουλα, Σαμπράνο, Άσκουες, ΧΜ Βάργκας, Μπαγιόν, Λομπατόν (46' Ρέινα), Σάντσες, Κουέβα (83' Ουρτάδο), Γκερέρο, Πισάρο (89' Γιοτούν).

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Μπαρόχα, Ροσάλες, Βισκαρόντο, Τούνιες, Αμορεμπιέτα, Ρινκόν, Σέιχας (82' Μίκου), Αράνγκο (73' Χοσέφ Μαρτίνες), Ρόναλντ Βάργκας (38' Ρόναλντ Βάργκας), Γκέρα, Ροντόν.

*κόκκινη 29' Αμορεμπιέτα

Ο Ρόναλντ Βάργκας...

Περού - Βενεζουέλα 1-0

Περού - Βενεζουέλα 1-0



TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ