COPA AMERICA

Παστόρε: "Η καλύτερη μου με τον Μέσι"

Παστόρε: "Η καλύτερη μου με τον Μέσι"

Ο Χαβιέρ Παστόρε χαρακτήρισε τον τελικό του Κόπα Αμέρικα ως το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας του και αναφέρθηκε στην... απλότητα της συνεργασίας του με τον Λιόνελ Μέσι.

Το άστρο του Χαβιέρ Παστόρε έχει λάμψει στο Κόπα Αμέρικα του 2015 και λίγες ώρες πριν από τον τελικό της Αργεντινής με τη Χιλή, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

Ο Παστόρε δήλωσε συγκεντρωμένος 100% στο παιχνίδι του Σεντενάριο και έσταξε... μέλι για τον Λιόνελ Μέσι, με τον οποίο έχει την καλύτερη συνεργασία στην επίθεση της "αλμπισελέστε".

"Προσωπικά, είναι πολύ σημαντικότερο παιχνίδι από κάθε άλλο με την Παρί Σεν Ζερμέν, γιατί, είναι ο πρώτος μου τελικός με την Αργεντινή. Θα είμαι συγκεντρωμένος στο 100%" τόνισε ο Παστόρε, εν όψει του επικείμενου τελικού.

"Μπορώ να συνεργάζομαι καλύτερα με τον Μέσι, απ' ότι με τους υπόλοιπους. Προσπαθώ να δίνω την τελική πάσα στον Αγουέρο ή στον Ντι Μαρία, για να τελειώσουν τη φάση. Όμως με τον Μέσι, είναι διαφορετικά. Όταν σπιντάρει, πρέπει απλώς να του δώσεις τη μπάλα στα πόδια, εσύ πρέπει απλά να κινηθείς σαν σέντερ φορ όταν αυτός επιταχύνει, όπως συνέβη με τους Παραγουανούς στο γκολ του Ντι Μαρία.

Είναι καλό που μπορείς να αξιοποιήσεις σε μερικά σημεία του παιχνιδιού αυτή την ταχύτητα. Όταν μας δίνεται αυτή η ευκαιρία, την εκμεταλλευόμαστε με τον Μέσι ή και με τον Μπίγλια. Έρχεται από πίσω για να δημιουργήσει. Είναι σημαντική δυνατότητα" περιέγραψε για τη συνύπαρξη του με τον σταρ της Μπαρτσελόνα στη γραμμή κρούσης.

Όσο για το πως πρέπει να αγωνιστεί η Αργεντινή απέναντι στη Χιλή, ο Παστόρε εξήγησε ότι "πρέπει να είμαστε ευέλικτοι και να αλλάζουμε θέσεις μεταξύ μας, για να μπερδεύουμε τους αμυντικούς". Ακόμα, συμπλήρωσε ότι "όταν πλησιάζουμε την αντίπαλη περιοχή, είμαστε 4-5 παίκτες και προσπαθούμε να συνδυαστούμε και να μην μας ανακόψουν. Πάντα πρέπει να σκέφτεσαι πριν ενεργήσεις. Έχουμε εμπιστοσύνη και διαθέτουμε το timing".

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ