COPA AMERICA

Παραγουάη - Βενεζουέλα 3-3

Venezuelan forward Jose Rondon (C) celebrates after scoring against Paraguay near Paraguayan midfielder Cristian Riveros and defender Dario Veron during a 2011 Copa America Group B first round football match held at the Padre Ernesto Martearena stadium in Salta, 1617 Km northwest of Buenos Aires, on July 13, 2011. AFP PHOTO / EVARISTO SA (Photo credit should read EVARISTO SA/AFP/Getty Images)
Venezuelan forward Jose Rondon (C) celebrates after scoring against Paraguay near Paraguayan midfielder Cristian Riveros and defender Dario Veron during a 2011 Copa America Group B first round football match held at the Padre Ernesto Martearena stadium in Salta, 1617 Km northwest of Buenos Aires, on July 13, 2011. AFP PHOTO / EVARISTO SA (Photo credit should read EVARISTO SA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η Βενεζουέλα με τέρματα στο 90' και το 93' κατάφερε πάρει ισοπαλία με 3-3 από την Παραγουάη και να κατακτήσει τελικά την 2η θέση, χάνοντας την κορυφή από την Βραζιλία (video)

Ο Νικολάς Φεντόρ στο 90' και ο Χρέντι Περόσο στο 93' σκόραραν για την Βενεζουέλα και την χάρισαν την ισοπαλία με 3-3 κόντρα στην Παραγουάη.

Αυτό σημαίνει πως με 5 βαθμούς η Βενεζουέλα παραμένει στην κορυφή του Β' ομίλου, αλλά έχασε την 1η θέση από την Βραζιλία στην ισοβαθμία, έτσι με την 2η θέση θα αντιμετωπίσει την Χιλή στα προημιτελικά

Η Παραγουάη τερμάτισε 3η και πέρασε στους "8" ως 2η καλύτερη 3η, έτσι θα παίξει με την Βραζιλία, για δεύτερη φορά στην διοργάνωση.

***δείτε βαθμολογίες, πρόγραμμα, διασταυρώσεις & σκόρερς στο πανόραμα

Παραγουάη - Βενεζουέλα 3-3

Σκόρερς: 5' Αλκαράς, 63' Μπάριος, 86' Ριβέρος / 33' Ροντόν, 90' Φεντόρ, 93' Περόσο

Γήπεδο: "Padre Ernesto Martearena", Σάλτα

Διαιτητής: Ενρίκε Όσες (Χιλή)

Ο Χοσέ Σαλομόν Ροντόν άνοιξε το σκορ μόλις στο 5' για την Βενεζουέλα με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή.

Οι Παραγουανοί έφτασαν στην ισοφάριση στο 33' με το κοντινό πλασέ του Αντολίν Αλκαράς, αφού είχε προηγηθεί το δοκάρι σε κεφαλιά του Λούκας Μπάριος και η αδυναμία της άμυνας της Βενεζουέλας να διώξει την μπάλα.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 63' με τον Λούκας Μπάριος να σκοράρει, χωρίς κόπο, καθώς η μπάλα απλά χτύπησε στο σώμα του και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.

Το 3ο γκολ της Παραγουάης πέτυχε ο Κριστιάν Ριβέρος με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι στο 86' από εκτέλεση φάουλ του Αουρελιάνο Τόρες.

Η Βελεζουέλα κατάφερε να μειώσει με τον Νικολάς Φεντόρ (γνωστός και ως Μίκου) στο 90' με σουτ που κόντραρε και σε αμυντικό και τελικά να ισοφαρίσει σε 3-3 με τον στο 93' Χρέντι Περόσο με κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Βιγιάρ, Νταρίο Βερόν, Πάουλο ντα Σίλβα, Αλκαράς, Αουρελιάνο Τόρες, Βέρα (71' Σαντάνα), Ριβέρος, Ορτιγκόσα, Εστιγκαρίμπια (80' Βίκτορ Κάσερες), Μπάριος, Σάντα Κρους (43' Νέλσον Αέδο Βαλντές).

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Βέγκα, Ρομπέρτο Ροσάλες, Βισκαρόντο, Περόσο, Σιτσέρο, Ρινκόν, Ντι Τζόρτζι, Αλεχάντερ Γκονσάλες (76' Μαλντονάδο), Ορόσκο (68' Φεντόρ), Ντανιέλ Αρισμέντι (59' Αράνγκο), Ροντόν.

Παραγουάη - Βενεζουέλα 3-3 (highlights)

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ