COPA AMERICA

Ουρουγουάη - Περού 1-1

Uruguayan forward Edinson Cavani (L) controls the ball as Peruvian defender Alberto Rodriguez looks on during their 2011 Copa America Group C first round football match, at the Estadio del Bicentenario stadium in San Juan, 1126 Km west of Buenos Aires, on July 4, 2011.    AFP PHOTO / ALEJANDRO PAGNI (Photo credit should read ALEJANDRO PAGNI/AFP/Getty Images)
Uruguayan forward Edinson Cavani (L) controls the ball as Peruvian defender Alberto Rodriguez looks on during their 2011 Copa America Group C first round football match, at the Estadio del Bicentenario stadium in San Juan, 1126 Km west of Buenos Aires, on July 4, 2011. AFP PHOTO / ALEJANDRO PAGNI (Photo credit should read ALEJANDRO PAGNI/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Μετά τις Αργεντινή και Βραζιλία, με ισοπαλία ξεκίνησε το Copa América 2011 και η Ουρουγουάη, καθώς έμεινε στο 1-1 με το Περού του Σέρχιο Μαρκαριάν (video)

Η Ουρουγουάη αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με το Περού,έτσι δεν κατάφερε να νικήσει στην πρεμιέρα της στο Copa América 2011, όπως ακριβώς Αργεντινή και Βραζιλία.

Η ομάδα του Σέρχιο Μαρκαριάν πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, ενώ προηγήθηκε με το εξαιρετικό τέρμα του Πάολο Γκερέρο.

Οι Ουρουγουανοί απάντησαν με τον Λουΐς Σουάρες πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο.

Ουρουγουάη - Περού 1-1

Σκόρερς: 45'+1 Λουΐς Σουάρες / 24' Γκερέρο

Γήπεδο: "Bicentenario", Σαν Χουάν

Διαιτητής: Βιλμάρ Ρολντάν (Κολομβία)

Ο επιθετικός του Αμβούργου, Πάολο Γκερέρο, άνοιξε το σκορ για το 24', στην ιδανική αντεπίθεση.

Η Ουρουγουάη ήταν στην επίθεση και μετά από λάθος πάσα ο Βάλτερ Βίλτσες πήρε την μπάλα και αμέσως έβγαλε μακρινή μπαλιά στον Γκερέρο.

Ο έμπειρος επιθετικός δεν ήταν οφ-σάιντ (λάθος των Λουγκάνο & Βικτορίνο), βγήκε μόνος με τον Φερνάντο Μουσλέρα και αφού τον απέφυγε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Ουρουγουάη ήρθε στο 42', όταν ο Ντιέγκο Φορλάν εκτέλεσε το φάουλ και ο Ραούλ Φερνάντες απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 44' απείλησε το Περού με το σουτ του Γιοτούν, αλλά στο 45'+1 δέχτηκε την ισοφάρισε με το πλασέ του Λουΐς Σουάρες μέσα από την περιοχή, έπειτα από εξαιρετική πάσα του Νικολάς Λοδέιρο.

Ο Χουάν Μανουέλ Βάργκας μπήκε ως αλλαγή από τον Σέρχιο Μαρκαριάν στο 60' και στο 72' λίγο έλειψε να σκοράρει, με το σουτ του να περνά ελάχιστα άουτ.

Στο 81' ο άσος της Φιορεντίνα εκτέλεσε φάουλ και ο μπλόκαρε ο Μουσλέρα, αλλά δημιούργησε μεγαλύτερη ευκαιρία στο 90'.

Συγκεκριμένα, ο Βάργκας έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Γκερέρο μόνος στο πρώτο δοκάρι πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε δίπλα από δεξί δοκάρι του Μουσλέρα.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Μάξι Περέιρα, Λουγκάνο, Βικτορίνο, Μαρτίν Κάσερες, Ντιέγκο Πέρες, Εχίδιο Αρέβαλο Ρίος, Λοδέιρο (79' Αμπέλ Ερνάντες), Λουΐς Σουάρες, Φορλάν, Καβάνι (79' Κριστιάν Ροντρίγκες).

ΠΕΡΟΥ: Ραούλ Φερνάντες, Ρεβορέδο, Ακασιέτε, Αλμπέρτο Ροντρίγκες, Βίλτσες, Αντβίνκουλα (92' Τσιρόκε), Μπαλμπίν, Κρουσάδο, Γιοτούν (60' Χουάν Μανουέλ Βάργκας), Μάικλ Γκεβάρα (58' Λομπατόν), Πάολο Γκερέρο.

Ουρουγουάη - Περού 1-1 (highlights)

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ