COPA AMERICA

Οργή της Μάιντς για την ενέργεια του Χάρα

Οργή της Μάιντς για την ενέργεια του Χάρα
PHOTOGRAPH: RICARDO MAZALAN/AP

Η Μάιντς εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Γκονσάλο Χάρα ελέω της αντιαθλητικής ενέργειάς τους εις βάρος του Καβάνι κατά τη διάρκεια του Χιλή-Ουρουγουάη. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Γκονσάλο Χάρα κατάφερε να "κερδίσει" την αποβολή του Έντινσον Καβάνι και να βοηθήσει ουσιαστικά την Χιλή να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουρουγουάης στα προημιτελικά του Copa America ( 1-0 ) όμως υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί σύντομα για την άσχημη ενέργειά του απέναντι στον "Matador".

Διαβάστε για τη χειρονομία που έχει ξανακάνει ο Χάρα, αυτή τη φορά απέναντι στον Λουίς Σουάρες.

Όχι όμως από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής (Conmebol) από την οποία ζήτησαν αρκετοί παίκτες της "σελέστε" να πάρει θέση αλλά από τη... Μάιντς, ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης, με τους ανθρώπους της να μην αντιμετωπίζουν με καθόλου καλό μάτι την χειρονομία του.

"Ξέρει ότι αν έρθει μία πρόταση μπορεί να φύγει. Δεν θα το ανεχτούμε αυτό. Πέρα όμως από αυτό που συνέβη, αυτό που έγινε στη συνέχεια είναι που με εξοργίζει. Μισώ τους θεατρινισμούς περισσότερο από οτιδήποτε άλλο", δήλωσε στη "Bild" ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Κρίστιαν Χέιντελ.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ