COPA AMERICA

Οι καλύτεροι του Κόπα Αμέρικα

Οι καλύτεροι του Κόπα Αμέρικα

Δείτε την καλύτερη 11αδα του Κόπα Αμέρικα μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

Η φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε στο Κόπα Αμέρικα και μετά από τρεις αγώνες για την κάθε ομάδα στην διοργάνωση η ιστοσελίδα Opta έβγαλε την καλύτερη 11αδα. Δείτε τα στατιστικά.

Κλαούντιο Μπράβο (Χιλή): O τερματοφύλακας της Χιλής έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στα 2 από τα τρία ματς στην διοργάνωση. Έχει πέντε αποκρούσεις σε 8 σουτ εντός εστίας.

Ντάνι Άλβες (Βραζιλία): O μπακ της Βραζιλίας δημιούργησε 8 ευκαιρίες για γκολ τις περισσότερες από κάθε άλλο αμυντικό στο Κόπα Αμέρικα. Έχει μία ασίστ και έχει κερδίσει τις 9 από τις 11 διεκδικήσεις της μπάλας.

Χοσέ Μαρία Χιμένες (Ουρουγουάη): 'Eβαλε ένα γκολ σε μόλις δύο προσπάθειες στην εστία (και οι δύο με κεφαλιές). Έχει κερδίσει το 79% των διεκδικήσεων της μπάλας στον αέρα (23/29).

Μουρίγιο (Κολομβία): Bρήκε στόχο με μόλις ένα σουτ εντός εστίας. Έχει ολοκληρώσει το 85% των μεταβιβάσεων που έκανε.

Φιλίπε Λουίς (Βραζιλία): Έχει τα περισσότερα αγγίγματα της μπάλας (285). Είναι ο 3ος παίκτης με τις περισσότερες ολοκληρωμένες πάσες (188) και ο 2ος με τις περισσότερες σωστές πάσες στο αντίπαλο μισό.

Αρτούρο Βιδάλ (Χιλή): Eίναι ο μοναδικός παίκτης που έχει βάλει τρία γκολ στην διοργάνωση σε μόλις τρία σουτ εντός εστίας. Μία ασίστ.

Τσαρλς Αράνγκις (Χιλή): Είναι ο ένας από τους τρεις παίκτες που έχει σκοράρει και δώσει ασίστ μέχρι στιγμής στην διοργάνωση. Δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες (9) από κάθε άλλο παίκτη στο Κόπα Αμέρικα.

Χόρχε Βαλβίδια (Χιλή): Έχει δύο ασίστ και έχει δημιουργήσει 7 ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Έχει κερδίσει 13 φάουλ. Μόνο ο Γκερέρο του Περού έχει κερδίσει περισσότερα (14).

Ντι Μαρία (Αργεντινή): Έχει ολοκληρώσει 99 πάσες στο αντίπαλο μισό και τέσσερις ντρίμπλες. Έχει δημιουργήσει 6 ευκαιρίες για γκολ, συμπεριλαμβανομένου και μία ασίστ.

Μέσι (Αργεντινή): Έχει έξι προσπάθειες για γκολ περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη στο Κόπα Αμέρικα. 'Εχει ένα γκολ και έχει δημιουργήσει έξι ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Εχει κάνει 20 ντρίμπλες τις περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη στο τουρνουά.

Σέρχιο Αγουέρο (Αργεντινή): Έχει βάλει δύο γκολ σε πέντε προσπάθειες εντός εστίας. Έχει μόλις τρεις λάθος πάσες.

Οι αποδόσεις των προημιτελικών

Χιλή - Ουρουγουάη 1- 1.80, Χ- 3.35, 2- 5.00

Βολιβία - Περού 1- 4.35, Χ- 3.25, 2- 1.95

Αργεντινή - Κολομβία 1- 1.91, Χ-3.35, 2- 4.35

Βραζιλία - Παραγουάη 1- 1.75, Χ- 3.45, 2- 5.25

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ