COPA AMERICA

Οι "εκλεκτοί" της Χιλής για το Copa America

Οι "εκλεκτοί" της Χιλής για το Copa America

Ο Χουάν Αντόνιο Πίτσι κατέληξε στους 23 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή της εθνικής Χιλής για το Copa America στις Ηνωμένες Πολιτείες. Διαβάστε αναλυτικά τους "εκλεκτούς" του.

Η Αργεντινή, ο Παναμάς και η Βολιβία είναι οι αντίπαλοι της Χιλής στο επικείμενο Copa America, το οποίο διεξάγεται φέτος στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 3 μέχρι τις 26 Ιουνίου σε δέκα διαφορετικές πόλεις.

Ο Αργεντινός, Χόρχε Σαμπαόλι, δεν είναι πια στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και την θέση του έχει πάρει ο Χουάν Αντόνιο Πίτσι, ο οποίος στοχεύει να κρατήσει την εθνική στην ελίτ της Λατινικής Αμερικής.

Άπαντες είναι στην διάθεση του εκλέκτορα της Χιλής, η οποία θα παλέψει να κατακτήσει για δεύτερη σερί φορά το τρόπαιο, με όλα τα αστέρια να είναι ετοιμοπόλεμα, ακόμα και ο Σαρλς Αράνγκις, ο οποίος προέρχεται από πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπράβο (Μπαρτσελόνα), Ερέρα (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε), Τοσέλι Ουνιβερσιδάδ Κατολίκα).

Αμυντικοί: Ίσλα (Μαρσέιγ), Φουενσαλίδα (Ουνιβερσιδάδ Κατολίκα), Χάρα (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε), Ρόκο (Εσπανιόλ), Μεδέλ (Ίντερ), Μένα (Σάο Πάοyλο).

Μέσοι: Μποσεζούρ (Κόλο Κόλο), Ντίας. (Θέλτα), Σίλβα Φ. (Τσιάπας), Πουλγκάρ (Μπολόνια), Βιδάλ (Μπάγερν Μονάχου), Φερνάντες (Φιορεντίνα), Αράνγκις (Λεβερκούζεν), Ερνάντες (Θέλτα), Πατς (LDU Κίτο).

Επιθετικοί: Καστίγιο (Ουνιβερσιδάδ Κατολίκα), Ορεγιάνα (Θέλτα), Πινίγια (Αταλάντα), Σάντσες (Άρσεναλ), Βάργκας (Χόφενχαϊμ).

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ