COPA AMERICA

Ο Νεϊμάρ αποχαιρέτησε την αποστολή της Βραζιλίας

Ο Νεϊμάρ αποχαιρέτησε την αποστολή της Βραζιλίας

Ο Νεϊμάρ τέθηκε νοκ-άουτ από τη συνέχεια του Copa América 2015 λόγω των τεσσάρων αγωνιστικών τιμωρίας κι αποχαιρέτησε την αποστολή της εθνικής Βραζιλίας, καθώς δεν βρήκε κανένα λόγο να είναι στη Χιλή.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας, Κάρλος Ντούνγκα, εναπόθεσε στον ίδιο τον Νεϊμάρ την επιλογή να μείνει με την αποστολή της "σελεσάο" καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά ή όχι.

Κι ο αστέρας της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να πάει για... διακοπές αποχωρώντας από την αποστολή της "καναρίνια" με ιδιωτικό τζετ από το Σαντιάγκο στο Σάο Πάουλο.

"Είναι δύσκολο να προπονείσαι κάθε μέρα χωρίς λόγο. Όλοι όσοι βρίσκονται εδώ, προπονούνται να παίξουν, για τον τίτλο, όπως προπονήθηκα κι εγώ. Το Copa América 2015 για εμένα τελείωσε και δεν είχα λόγο να είμαι εδώ. Είναι λόγος λύπης, με σκοτώνει αυτό. Όταν δεν χαίρεσαι, δεν συναντάς χαρά πουθενά. Τώρα θέλω να ξεκουραστώ και να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου, στο σπίτι", υποστήριξε ο Νεϊμάρ κατά την αποχώρησή του.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το μήνυμα του Νεϊμάρ στο Instagram:

Aguardei com muita fé e esperança até este momento pela possibilidade de ainda poder atuar pela Seleção Brasileira nesta...

Posted by Neymar Jr. on Monday, June 22, 2015
TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ