COPA AMERICA

Ο Μέσι θύμισε... Μαραντόνα κόντρα σε Ελλάδα!

Ο Μέσι θύμισε... Μαραντόνα κόντρα σε Ελλάδα!

Ο Λιονέλ Μέσι βρήκε δίχτυα κόντρα στην Βενεζουέλα για τα τα προημιτελικά του Copa America και ο Χουάν Πάμπλο Σορίν θυμήθηκε τον Ντιέγκο Μαραντόνα και το υπέροχο γκολ του κόντρα στην Εθνική Ελλάδας πριν 22 χρόνια! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Τι ομοιότητες μπορεί να έχει το γκολ του Λιονέλ Μέσι απέναντι στην Βενεζουέλα για το Copa America Centenario (με αυτό έφτασε τα 54 με τη φανέλα της Αργεντινής και ισοφάρισε το ρεκόρ του Γκαμπριέλ Μπατιστούτα) με το τελευταίο του Ντιέγκο Μαραντόνα σε τελική φάση Μουντιάλ με την "αλμπισελέστε";

Αρκετές αν λάβουμε υπόψη ένα τιτίβισμα του Χουάν Πάμπλο Σορίν στον λογαριασμό του στο Twitter, με τον παλαίμαχο Αργεντινό άσο να υποστηρίζει πως το τέρμα του "Pulce" τα ξημερώματα της Κυριακής είναι σχεδόν ίδιο με αυτό του Μαραντόνα απέναντι στην Ελλάδα το 1994!

Και δεν έχει έχει και πολύ άδικο αν αναλογιστούμε τα εξής: Μέσι και Μαραντόνα σκόραραν στο ίδιο γήπεδο (με τη μόνη διαφορά ότι το "Foxboro Stadium" της Μασσαχουσέτης ονομάζεται πλέον "Gillette Stadium") και στην ίδια εστία, έκαναν αμφότεροι το 3-0 για τις ομάδες τους ενώ και οι δύο έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα αφού πρώτα οι παίκτες της Αργεντινής είχαν... ζαλίσει με αρκετές πάσες τις αντιπάλους τους.

Δείτε τα γκολ των Μέσι & Μαραντόνα με 22 χρόνια διαφορά:

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ