COPA AMERICA

Ο... γαλαντόμος Αρτούρο Βιδάλ

Ο... γαλαντόμος Αρτούρο Βιδάλ

Ένα καινούριο αμάξι και χρήματα είναι η προσφορά του Αρτούρο Βιδάλ στον άνθρωπο ο οποίος ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε πριν λίγες ημέρες ο διεθνής Χιλιανός άσος.

Κάθε ημέρα που περνάει έρχεται στην επιφάνεια και μία καινούρια είδηση που να σχετίζεται με το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα ο Αρτούρο Βιδάλ , όταν οδηγούσε την πανάκριβη Ferrari έχοντας καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ.

Η τελευταία αφορά την πρόθεση του παίκτη της Γιουβέντους να αποζημιώσει τον άνθρωπο ο οποίος ενεπλάκη στο ατύχημα που προκάλεσε, με τον Χουάν Γκονσάλες να αποκαλύπτει στο τηλεοπτικό δικτύο "Teletrece" πως ο Βιδάλ προσέφερε στον γιο του ένα ποσό κοντά στα 14.000 ευρώ καθώς και ένα καινούριο αμάξι για να δοθεί τέλος στο περιστατικό.

"Ο γιος μου είναι σε σπίτι φίλων και κάθε φορά που του θυμίζουν τι συνέβη ξεσπάει και κλαίει, είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ", δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως ακόμα δεν έχει υπάρξει η παραμικρή συμφωνία.

Σημειώνεται πως ο Βιδάλ αφέθηκε ελεύθερος μετά το ατύχημα, με την δικαιοσύνη να αποφασίζει απλά να του αφαιρέσει το δίπλωμα οδήγησης για 120 μέρες και να βρίσκεται υπό επιτήρηση στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Δείτε όλες τις αποδόσεις από τα ματς της φάσης των "8" του Copa América .

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ