COPA AMERICA

Ντούνγκα: "Θέλουμε άντρες, όχι παιδιά"

SINGAPORE - OCTOBER 14:  Brazil head coach Dunga instructs to Neymar during the international friendly match between Japan and Brazil at the National Stadium on October 14, 2014 in Singapore.  (Photo by Masterpress/Getty Images)
SINGAPORE - OCTOBER 14: Brazil head coach Dunga instructs to Neymar during the international friendly match between Japan and Brazil at the National Stadium on October 14, 2014 in Singapore. (Photo by Masterpress/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Νεϊμάρ χάνει το Copa América 2015 μετά την τιμωρία αποκλεισμού τεσσάρων ματς από τη CONMEBOL, ωστόσο δεν έχει αποφασίσει εάν θα μείνει με την αποστολή μέχρι τέλους. Ο τεχνικός του, Κάρλος Ντούνγκα, πήρε θέση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "σελεσάο", Κάρλος Ντούνγκα, αρχικά έπλεξε το εγκώμιο του Νεϊμάρ χαρακτήριζοντάς τον ως "μεγάλη προσωπικότητα του ποδοσφαίρου", ωστόσο σχολίασε με καυστικό τρόπο το ενδεχόμενο ο άσος της Μπαρτσελόνα να αποχωρήσει από την αποστολή της εθνικής Βραζιλίας μετά την τιμωρία της CONMEBOL, η οποία τον έθεσε εκτός συνέχειας του Copa América 2015.

"Εξαρτάται από τον παίκτη, κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αντίδραση. Αυτή η απόφαση λαμβάνεται από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Όταν φθάσαμε εδώ, είπαμε ότι μεταχειριζόμαστε τους ποδοσφαιριστές σαν άνδρες υπεύθυνους, όχι σαν παιδιά. Χρειάζεται να αναλύσω εάν θα είναι ωφέλιμο για την εθνική να μείνει, εάν θα είναι παραγωγικό. Πρέπει να καταλάβει με ποιον τρόπο μπορεί να συνεργαστεί, να παραμείνει στα φώτα της δημοσιότητας ή αν είναι καλύτερο να φύγει για να μη μεταδώσει τη λύπη.

Και για να ποντάρετε για την τρίτη αγωνιστική του 3ου ομίλου...

ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΠΕΡΟΥ 1 1.65 Χ 3.75 2 5.80

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ 1 1.53 Χ 4.00 2 6.75

Δεν χρειαζόμαστε παιδιά, θέλουμε άνδρες και πιστεύουμε σ' αυτούς τους άνδρες, είναι επαγγελματίες και εκπροσωπούν τη Βραζιλία, παγκοσμίως" υποστήριξε ο Κάρλος Ντούνγκα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής κόντρα στη Βενεζουέλα ενώ προηγουμένως αναφερόμενος στον Νεϊμάρ, τον χαρακτήρισε "μεγάλη προσωπικότητα του ποδοσφαίρου".

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ