COPA AMERICA

Ντούνγκα: "Δεν αξίζει πολύ το Copa America"

Ντούνγκα: "Δεν αξίζει πολύ το Copa America"

Ο Κάρλος Ντούνγκα θέλησε να υποβαθμίσει την αποτυχία της Βραζιλίας στο Copa America υποστηρίζοντας ότι η διοργάνωση που μετράει πραγματικά είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δύο ημέρες μετά τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Copa America αλλά και την αρνητική κριτική που ακολούθησε εις βάρος του από μερίδα του Τύπου της χώρας του, ο Κάρλος Ντούνγκα πέρασε στην αντεπίθεση.

Ο τεχνικός της "Σελεσάο" πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας (CBF) και συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της εθνικής ομάδας και στις δηλώσεις που έκανε κατά την επιστροφή της αποστολής από τη Χιλή τόνισε πως το Μουντιάλ έχει μεγαλύτερη αξία ως διοργάνωση από το Copa America.

Ντούνγκα: "Δεν αξίζει πολύ το Copa America"

"Όταν κατακτήσαμε το Copa America όλοι είπαν πως ήταν μία διοργάνωση που δεν μετράει πολύ. Αυτό που μετράει πραγματικά είναι τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Θα βρούμε απέναντί μας ομάδες που θα είναι πολύ επιθετικές και καλά προετοιμασμένες για να μας αντιμετωπίσουν, θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε πως οι αγώνες των προκριματικών θα έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ