COPA AMERICA

Ντούνγκα: "Από το Μουντιάλ η αντιπαλότητα της Βραζιλίας με την Κολομβία"

Ντούνγκα: "Από το Μουντιάλ η αντιπαλότητα της Βραζιλίας με την Κολομβία"

Ο προπονητής της Βραζιλίας Ντούνγκα δήλωσε ότι η κόντρα της Βραζιλίας με την Κολομβία διατηρείται από το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Κολομβία (18/6 03:00) στο πλαίσιο του Κόπα Αμέρικα. Ο προπονητής της Βραζιλίας Ντούνγκα δεν περιμένει η αντίπαλος της "σελεσάο" να παρουσιαστεί διαφορετική σε σύγκριση με την εικόνα της ομάδας που παρουσιάστηκε στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Βενεζουέλα. Στο πρώτο ματς στο τουρνουά η Βραζιλία νίκησε 2-1 το Περού ενώ αντίθετα η Κολομβία ηττήθηκε 1-0.

Πιθανή ήττα της Κολομβίας θα σημάνει αποκλεισμό της και πρόκριση της Βραζιλίας στην επόμενη φάση. Ο Ντούνγκα κράτησε χαμηλούς τόνους στην συνέντευξη Τύπου και δήλωσε ότι η αντιπαλότητα των δύο ομάδων διατηρείται από το Μουντιάλ.

" Η Κολομβία προετοιμάζεται για το Κόπα Αμέρικα πολύ καιρό και δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι δραματικά στον προγραμματισμό της για το συγκεκριμένο ματς. Η αντιπαλότητα των δύο ομάδων διατηρείται από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο Κόπα Αμέρικα το ματς θα είναι διαφορετικό όπως όλα τα παιχνίδια του τουρνουά", δήλωσε ο Ντούνγκα.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ