COPA AMERICA

Ντίας: "Είμαι υπερήφανος"

Ντίας: "Είμαι υπερήφανος"

Ο Ραμόν Ντίας συνεχάρη τους παίκτες του παρά την ήττα από την Αργεντινή και έθεσε ως στόχο την κατάληψη της τρίτης θέσης στο Κόπα Αμέρικα.

Μπορεί οι παίκτες του να ηττήθηκαν με το "βαρύ" 6-1 από την Αργεντινή εκείνος όμως είχε έναν καλό λόγο να πει για αυτούς. Ο Ραμόν Ντίας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του και τη βελτίωση που παρουσιάζουν και έθεσε ως στόχο την κατάληψη της τρίτης θέσης.

"Πάντα κοιτάμε το αποτέλεσμα, αλλά αυτό είναι η αρχή μιας βελτίωσης και υπάρχει ακόμα δουλειά να κάνουμε. Η ομάδα έδειξε αφοσίωση, σκληρή δουλειά και είμαι υπερήφανος για αυτή την ομάδα" τόνισε αρχικά και συνέχισε "Το σκορ μπορεί να είναι μεγάλο, αλλά οι άνθρωποι στην Παραγουάη πρέπει να είναι υπερήφανοι για αυτή την ομάδα. Αυτό θα μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε. Πρέπει να αναλύσουμε το τι έγινε σε αυτό το τουρνουά, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με την ομάδα.

Σήμερα οι αντίπαλοί μας έδειξαν την κλάση και τις δυνατότητες τους. Εμείς ήδη σκεφτόμαστε τον αγώνα με το Περού, αφού θέλουμε την τρίτη θέση. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Θα παλέψουμε για την τρίτη θέση. Ο Ντέρλις Γκονσάλες είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες για εμάς. Οι γιατροί ήδη μας έχουν πει τη σοβαρότητα του τραυματισμού".

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ