COPA AMERICA

Μπουνιά σε αστυνομικό από τον Βιδάλ

Μπουνιά σε αστυνομικό από τον Βιδάλ

Δημοσίευμα από τη Χιλή αναφέρει πως πέρα από το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Αρτούρο Βιδάλ οδηγώντας μεθυσμένος, στη συνέχεια επιτέθηκε σε έναν από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος.

Νέοι μπελάδες ενόψει για τον Αρτούρο Βιδάλ . Όπως αποκαλύπτει το "La Cuarta", ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα στη Χιλή, δεν ήταν μόνο το ατύχημα που προκάλεσε ο άσος της Γιουβέντους όπου κατέστρεψε τη Ferrari του οδηγώντας σε κατάσταση μέθης αλλά πριν από τη σύλληψή του είχε προλάβει να επιτεθεί και σε αστυνομικό!

"Ο Βιδάλ Πάρδο, με τρόπο αυταρχικό και αλαζονικό, είπε στους αστυνομικούς "πουλυμένοι αστυνομικοί, είμαι ο Αρτούρο Βιδάλ, ο παίκτης της εθνικής ομάδας", για να επιτεθεί στη συνέχεια δίνοντας μπουνιά στον αστυνομικό Πετσόα και να χρειαστεί να καλέσουμε ενισχύσεις.

Μπουνιά σε αστυνομικό από τον Βιδάλ

Το αποτέλεσμα ήταν να έρθουν αστυνομικοί και να συνεργαστούν για τη σύλληψή του και για τη μεταφορά του σε νοσοκομείο ώστε να περάσει από ελέγχους", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πάντως ότι όχι μόνο πήρε συγχωροχάρτι από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Χόρχε Σαμπαόλι αλλά έχει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός στον αποψινό αγώνα της Χιλής με τη Βολιβία, όπου με νίκη οι διοργανωτές εξασφαλίζουν θέση στα προημιτελικά του Copa America.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ