COPA AMERICA

Μέσι: "Θέλω το Copa America, είμαι καλύτερα απ'ότι στο Μουντιάλ"

Μέσι: "Θέλω το Copa America, είμαι καλύτερα απ'ότι στο Μουντιάλ"

Ο Λιονέλ Μέσι τα σάρωσε όλα φέτος με τη Μπαρτσελόνα και τώρα θέλει απεγνωσμένα τον πρώτο του μεγάλο τίτλο με την εθνική Αργεντινής. Διαβάστε την υπόσχεση που έδωσε ενόψει του Copa America αλλά και τι δηλώνει για τη σχέση του με τον Κάρλος Τέβες.

"Δεν ξέρω αν είναι αυτή η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου αλλά όταν βγαίνω στο γήπεδο αισθάνομαι ευτυχισμένος και καταφέρνω να κάνω αυτό που οι οπαδοί θέλουν από μένα", δήλωσε αρχικά ο τετράκις πρωταθλητής Ευρώπης με τη Μπαρτσελόνα και ισάριθμες φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, για να προσθέσει κατόπιν ενόψει της έναρξης του Copa America:

"Αυτή η ομάδα αξίζει να κερδίσει κάτι μετά την απογοήτευση του τελικού του Μουντιάλ. Είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε το Copa America αλλά θα πρέπει να το προσπαθήσουμε στο γήπεδο καθώς ξέρουμε πολύ καλά πως μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποστολή μας".

Το χρυσό παιδί του αργεντίνικου ποδοσφαίρου δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αλλά αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον Κάρλος Τέβες (οι δύο συμπατριώτες τέθηκαν πριν λίγες ημέρες αντιμέτωποι στον τελικό του Champions League, με τον "Apache" να είναι ο ηγέτης της Γιουβέντους την τελευταία διετία), δηλώνοντας:

Μέσι: "Θέλω το Copa America, είμαι καλύτερα απ'ότι στο Μουντιάλ"

Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχτηκε ο κορυφαίος παίκτης του Μουντιάλ της Βραζιλίας όμως στον τελικό δεν κατάφερε να σκοράρει και να οδηγήσει την Αργεντινή στην κατάκτηση του τροπαίου για πρώτη φορά μετά το 1986

"Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με τον Καρλίτος. Τι είπαμε πριν από τον τελικό του Champions League; Τίποτα συγκεκριμένο. Αστειευτήκαμε, όπως γίνεται συνήθως πριν από έναν αγώνα. Έχω μία εξαιρετική σχέση μαζί του, όπως με όλους τους συμπαίκτες μου στην εθνική ομάδα".

Σημειώνεται πως η Αργεντινή είναι μαζί με τις Βραζιλία και Ουρουγουάη τα τρία μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, με την "αλμπισελέστε", η οποία ψάχνει το πρώτο της Copa America μετά το 1993, να βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με Ουρουγουάη, Παραγουάη και Τζαμάικα.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ