COPA AMERICA

Μεξικό - Βολιβία 0-0

Μεξικό - Βολιβία 0-0

Μεξικό και Βολιβία αναδείχθηκαν ισόπαλες σε ένα ματς χωρίς γκολ και χωρίς θέαμα. Έπαιξε σε όλο το ματς ο Ντάνι Μπεχαράνο του Παναιτωλικού (video)

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Μεξικό και Βολιβία στην 2η αναμέτρηση του Copa América 2015, έτσι η Χιλή απολαμβάνει ήδη την μοναξιά της κορυφής στον 1ο όμιλο.

Το Μεξικό απογοήτευσε, είχε κορυφαίο τον Χεσούς Κορόνα της Τβέντε, όταν μπήκε στο ματς ο Ραούλ Χιμένες της Ατλέτικο κατάφερε να απειλήσει, αλλά γενικά δείχνει πως το ρόστερ που κατέβασε στην διοργάνωση δεν μπορεί να πετύχει πολλά.

Η Βολιβία στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να έχει σκοράρει είναι ικανοποιημένη από τον βαθμό, ενώ ο Ντάνι Μπεχαράνο έπαιξε σε όλο το ματς και το νέο απόκτημα του Παναιτωλικού δείχνει ένα αξιόλογο αμυντικό χαφ.

Μεξικό - Βολιβία 0-0

Μεξικό - Βολιβία 0-0

Γήπεδο: "Σαουσάλιτο", Βίνια ντελ Μαρ

Διαιτητής: Ενρίκε Κάσερες (Παραγουάη)

Το Μεξικό παρατάχθηκε με 5-3-2 και χωρίς τον Ραούλ Χιμένες της Ατλέτικο Μαδρίτης στην επίθεση. Έκανε κακό πρώτο ημίχρονο, δεν δημιούργησε καμία καλή φάση και η μοναδική φορά που προσπάθησε να απειλήσει ήταν το σουτ του Μεδίνα στο 12' που πέρασε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα η Βολιβία είχε δοκάρι στην κοντινή προβολή του Πεδριέλ, έπειτα από την σέντρα του Σουηδού, Σμέντμπεγκ-Ντάλενσε, ενώ απείλησε δύο φορές στο 42', με τον Κινιόνες να αποκρούει σουτ του Κάμπος και εν συνεχεία να κάνει κακή έξοδο στο κόρνερ, αλλά τον Ράλδες να μην μπορεί να πιάσει καλά την κεφαλιά.

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ραούλ Χιμένες, μπήκε στο ματς στο 61' και κατάφερε να "ξυπνήσει" την ομάδα του. Μάλιστα, από μπαλιά του Χεσούς Κορόνα στο 67' έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Μεξικού, αστοχώντας σε κοντινή κεφαλιά.

Ο Βολιβία όσο κυλούσε ο χρόνος τόσο περισσότερο επικεντρωνόταν στο να κρατήσει το "μηδέν", ενώ οι Μεξικανοί πίεσαν και έχασαν νέα ευκαιρία με τον Βουόσο στο 83' σε φάση διαρκείας.

ΜΕΧΙΚΟ (5-3-2): Χοσέ Κορόνα, Φλόρες, Αγιάλα, Ράφα Μάρκες (64' Ακίνο), Ντομίνγκες, Αλντρέτε, Μεδίνα (81' Μόντες), Γκουέμες, Χεσούς Κορόνα, Εντουάρντο Ερέρα (61' Ραούλ Χιμένες), Βουόσο.

ΒΟΛΙΒΙΑ: Κινιόνες, Ουρτάδο, Ράλδες, Σεντένο, Μοράλες, Ντάνι Μπεχαράνο, Τσουμασέρο, Σμέντμπεγκ-Ντάλενσε, Κάμπος (71' Εσκομπάρ), Πεδριέλ (85' Μάρβιν Μπεχαράνο), ΜΜ Μορένο.

Μεξικό - Βολιβία 0-0

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ