COPA AMERICA

Ξεκούραστη νίκη με 2-0 για την Κολομβία απέναντι στις ΗΠΑ

Ξεκούραστη νίκη με 2-0 για την Κολομβία απέναντι στις ΗΠΑ
Κολομβία πανηγυρική

Στην πρεμιέρα του Copa America οι οικοδεσπότες των ΗΠΑ έχασαν με 2-0 από την Κολομβία με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο πρώτο ημίχρονο (VIDEO).

Σχεδόν γεμάτο το "Levi's Stadium" στην Σάντα Κλάρα για την πρεμιέρα του Copa America. Βέβαια, οι Αμερικάνοι παρότι έπαιζαν στην Καλιφόρνια δεν κατάφεραν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη μεγάλη διοργάνωση.

Με τα περισσότερα από τα αστέρια για τους οικοδεσπότες σε κακή βραδιά, η έμπειρη Κολομβία δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 2-0 και πλέον στρέφει την προσοχή της για το παιχνίδι με την Παραγουάη για τη δεύτερη αγωνιστική.

Το σκορ άνοιξε νωρίς-νωρίς στο 8ο λεπτό ο Σαπάτα με σουτ από το ύψος του πέναλτι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καρμπόνα. Η άμυνα των ΗΠΑ "κοιμήθηκε" και ο αμυντικός της Μίλαν σαν σε προπόνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο αλλά δεν μπορούσαν να φτιάξουν μεγάλες φάσεις, ενώ 42ο λεπτό ήρθε το 2-0 για την ομάδα του Πέκερμαν, μετά από ανόητο πέναλτι του ΝτιΆντρε Γέντλιν που έκανε χέρι στην περιοχή. Ο Χάμες Ροντρίγκες από τα 11 βήματα δεν αστόχησε και αυτό έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά όσο περνούσε η ώρα έμεναν από ιδέες ( καλύτερη ευκαιρία με τον Ντέμπσεϊ) με αποτέλεσμα η Κολομβία να κρατά έξυπνα το σκορ χωρίς να κινδυνεύει ιδιαίτερα.

ΗΠΑ: Γκούζαν, Γέντλιν, Κάμερον, Μπρουκς, Φάμπιαν Τζόνσον, Μπράντλεϊ, Μπεντόγια (86' Ζούσι), Τζερμέιν Τζόουνς (66' Νάγκμπε), Ζάρντες, Γουντ (66' Πούλισιτς), Ντέμπσεϊ.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Οσπίνα, Άριας, Σαπάτα, Μουρίγιο, Φαρίντ Ντίας, Σεμπαστιάν Πέρες (86' Κάρλος Σάντσες), Ντανιέλ Τόρες, Χάμες Ροντρίγκες (73' Σέλις), Κουαρδάδο, Καρδόνα, Μπάκα (88' Ντάιρο Μορένο).

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

1) Κολομβία 3 βαθμοί (2-0)

2) Κόστα Ρίκα 0 βαθμοί (0-0)

3) Παραγουάη 0 βαθμοί (0-0)

4) ΗΠΑ 0 βαθμοί (0-2)

* Στις 12 το βράδυ παίζουν Κόστα Ρίκα - Παραγουάη.

ΗΠΑ - Κολομβία 0-2

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ