COPA AMERICA

Κολομβία - Περού 0-0

Κολομβία - Περού 0-0

Το Περού προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa América 2015 μετά το 0-0 με την Κολομβία, η οποία προκρίθηκε αργότερα μετά τη νίκη της Βραζιλίας (video)

Κολομβία και Περού αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ σε ένα πολύ κακό ματς, στο οποίο οι Περουβιανοί πήραν αυτό που ήθελαν, καθώς εξασφάλισαν την πρόκριση στα προημιτελικά του Copa América 2015.

Οι Κολομβιανοί έπρεπε να περιμένουν το άλλο ματς, Βραζιλία - Βενεζουέλα. Με ισοπαλία η Κολομβία θα τερματίσει τελευταία στον 3ο όμιλο και θα βγει νοκ-άουτ, ενώ αν υπάρξει νικητής θα πάρει την 1η θέση και η Κολομβία θα περάσει ως 2η καλύτερη τρίτη. Τελικά νίκησε η Βραζιλία, έτσι προκρίθηκαν και οι Κολομβιανοί.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το πανόραμα της διοργάνωσης

Κολομβία - Περού 0-0

Κολομβία - Περού 0-0

Γήπεδο: "Χερμάν Μπέκερ", Τεμούκο

Διαιτητής: Νέστορ Πιτάνα (Αργεντινή)

Στα πρώτα δύο ματς δεν υπήρχε επιθετικός της Κολομβίας που να έχει τελική προσπάθεια στο στόχο! Η πρώτη ήρθε από τον Φαλκάο στο 3ο λεπτό, όταν πλάσαρε εντός περιοχής και ο Γκασέλε απέκρουσε σε κόρνερ.

Αυτή ήταν και μόνη καλή στιγμή για τους Κολομβιανούς στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ήταν κακό και το Περού απείλησε μόνο μία φορά, στο 43' με το άστοχο σουτ του Πάολο Γκερέρο.

Τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν χειρότερα, απαράδεκτο θέαμα, καμία σοβαρή επίθεση, και δύο φορές που η Κολομβία είχε την δυνατότητα να απειλήσει οι τελικές προσπάθειες ήταν πάνω στον Γκαλέσε.

Το Περού είχε αυτό που ήθελε, την ισοπαλία με τον αντίπαλο να μην μπορεί να απειλήσει, παρέμεινε προσεκτική στην άμυνα και πήρε την πρόκριση.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Οσπίνα, Άριας, Σαπάτα, Μουρίγιο, Αρμέρο (57' Ιμπάρμπο), Κάρλος Σάντσες, Έντουιν Βαλένσια (24' Μεχία), Κουαδράδο, Χάμες Ροντρίγκες, Τεόφιλο Γκουτιέρες, Φαλκάο (66' Τζάκσον Μαρτίνες).

ΠΕΡΟΥ: Γκαλέσε, Αντβίνκουλα, Σαμπράνο, Άσκουες, ΧΜ Βάργκας, Λομπατόν, Μπαγιόν, Χοέλ Σάντσες (81' Ουρτάδο), Κουέβα (90' Γιοτούν), Πισάρο (56' Φαρφάν), Γκερέρο.

Κολομβία - Περού 0-0 (highlights)

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ