COPA AMERICA

"Καυτό" στριπτίζ για να... ντοπάρουν τους παίκτες της Βενεζουέλας!

"Καυτό" στριπτίζ για να... ντοπάρουν τους παίκτες της Βενεζουέλας!

Η ομάδα με την πιο... ένθερμη υποστήριξη στο φετινό Coppa America είναι η Βενεζουέλα. Δείτε το εντυπωσιακό σόου οκτώ γυναικών που γδύθηκαν για χάρη της εθνικής τους ομάδας (video)!

Το Coppa America βρίσκεται προ των πυλών (πρεμιέρα στις 02.30 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης με το Χιλή-Εκουαδόρ) και η ομάδα που μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει την πιο φανατική υποστήριξη είναι αυτή της Βενεζουέλας.

Όντας σε όμιλο μαζί με Βραζιλία, Κολομβία και Περού, η Βενεζουέλα έχει λίγες ελπίδες να πάρει την πρόκριση για τα νοκ-άουτ ματς, όμως υπάρχουν κάποιες γυναίκες που είναι τυφλά αφοσιωμένες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους.

Πρόκειται για τις παρουσιάστριες της τηλεοπτικής εκπομπής "Desnudando la noticia" οι οποίες γδύθηκαν με στόχο να δώσουν ψυχολογική ντόπα στους Βενεζουελάνους διεθνείς ενόψει της συμμετοχής τους στη μεγάλη διοργάνωση, με το video αυτό να κάνει θραύση στο διαδίκτυο με σχεδόν 500.000 ανθρώπους να το έχουν παρακολουθήσει ήδη στο Youtube.

Το πόσο φανατικές με την εθνική τους ομάδα είναι αυτές οι 8 Βενεζουελάνες μπορείτε να το καταλάβετε από το μήνυμα που έστειλαν μέσω του συγκεκριμένου video, όπου μεταξύ άλλων πετούν το... γάντι στη Λαρίσα Ρικέλμε (διάσημη οπαδός της Παραγουάης) αλλά και στις Ντανιέλα Τσάβες και Αλεχάντρα Ομάνια.

"Η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και την "Vinotinto" είναι τόσο μεγάλη που θεωρούμε ότι κανείς στη Λατινική Αμερική αγαπάει την ομάδα του/της περισσότερο απ'ότι ο κόσμος της Βενεζουέλας.

Αγαπούμε τους μονομάχους όταν αφήνουν το δέρμα τους στον αγωνιστικό χώρο και έτσι πήραμε την απόφαση να δείξουμε και το δικό μας, για αυτούς.

Για αυτούς τους λόγους ανακοινώνουμε ότι στο στο Coppa America που θα διεξαχθεί στη Χιλή κάθε φορά που η εθνική Βενεζουέλας θα περνάει μία φάση, εμείς θα κάνουμε ένα ολικό στριπτίζ για να γιορτάσουμε τη νίκη μας.

Θα γδυθούμε εντελώς σε μία από τις πιο σημαντικότερες πλατείες της χώρας. Και μετά από αυτό θέλουμε να δούμε: πόσες Λαρίσα Ρικέλμε υπάρχουν στην Παραγουάη;

Πόσες Ντανιέλα Τσάβες υπάρχουν στη Χιλή; Και πόσες Αλεχάντρα Ομάνια υπάρχουν στην Κολομβία; Θέλουμε να ξέρουμε πόσες οπαδοί στη Λατινική Αμερική είναι διατεθειμένες να γδυθούν για τις ομάδες τους;

Πόσο αγαπάτε τις χώρες σας και τις ομάδες σας; Θα το δούμε", είναι το μήνυμα που στέλνουν ενόψει Coppa America.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ