COPA AMERICA

Πλέον και hashtag για τα γένια του Μέσι!

Πλέον και hashtag για τα γένια του Μέσι!

Η εμφανισιακή αλλαγή του Λιονέλ Μέσι έχει ως αποτέλεσμα η γενειάδα του να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως στο twitter με το hashtag #LaBarbadeMessi. Βασικός ο Λαβέτσι με ΗΠΑ. (φωτογραφίες)

Η εθνική Αργεντινής τα πηγαίνει περίφημα στο Copa America Centenario μιας και βρίσκεται στα ημιτελικά της επετειακής διοργάνωσης και παραμένει το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Όλοι στη "χώρα του τάνγκο" ασχολούνται, όμως, με τη γενειάδα του σταρ της "αλμπισελέστε", Λιονέλ Μέσι.

Το αρχικό τρολάρισμα μετατράπηκε σε... hashtag με όλους να αναρτούν φωτογραφίες με τα γένια του Μέσι, συνοδευόμενες από το #LaBarbadeMessi.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (04:00 ώρα Ελλάδας), η Αργεντινή αναμετράται με τις ΗΠΑ για τον πρώτο ημιτελικό του Copa America Centenario στο Χιούστον με έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό του Νιου Τζέρσι. Η τελευταία δοκιμή του ομοσπονδιακού τεχνικού της "αλμπισελέστε" έδειξε ότι προορίζει για την αρχική ενδεκάδα τους Αουγκούστο Φερνάντες και Εσεκιέλ Λαβέτσι.

Δείτε την πιθανή αρχική ενδεκάδα της εθνικής Αργεντινής: Ρομέρο, Μερκάδο, Οταμέντι, Ραμίρο Φούνες Μόρι, Ρόχο, Αουγκούστο Φερνάντες, Μαστσεράνο, Μπανέγα, Μέσι, Ιγκουαΐν και Λαβέτσι. Και δείτε εδώ τις φωτογραφίες μικρών και μεγάλων με τα... γένια του Λιονέλ Μέσι











TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ