COPA AMERICA

Η χαρά του Γκονσάλες μετατράπηκε σε θρήνο

Η χαρά του Γκονσάλες μετατράπηκε σε θρήνο

Ο Ντέρλις Γκονσάλες πανηγύρισε την πρόκριση της Παραγουάης στα ημιτελικά του Copa America, αλλά λίγο μετά έμαθε ότι ο θείος του που ήταν στο γήπεδο, έφυγε από τη ζωή λόγω καρδιακής προσβολής.

Από την απόλυτη χαρά στον θρήνο. Τη μια στιγμή ζούσε στιγμές μοναδικές και την άλλη μάθαινε ότι ένα αγαπημένο του πρόσωπο δεν θα το έβλεπε ποτέ ξανά. Ο Ντέρλις Γκονσάλες της Παραγουάης πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa America, πετώντας εκτός τουρνουά την Βραζιλία.

Ήταν εκείνος που από την άσπρη βούλα ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ήταν εύστοχος και στην διαδικασία των πέναλτι, ευστοχώντας στο τελευταίο και κάνοντας το 4-3 για την ομάδα του. Ο ίδιος και ένα ολόκληρο έθνος βρισκόταν σε στιγμές έκστασης...

Μέχρι να έρθει το κακό μαντάτο. Ένας αγαπημένος του θείος πέθανε στο γήπεδο από καρδιακή προσβολή την στιγμή των πανηγυρισμών. Ήταν τόσο έντονες οι στιγμές, με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο.

Μάλιστα, στο λογαριασμό του στο twitter, ο διεθνής επιθετικός της Βασιλείας ανέβασε ένα μήνυμα για τον χαμό του θείου του, εκφράζοντας την θλίψη του για την απώλειά του, είπε πως δεν μπορεί να το πιστέψει, ενώ το "συνόδεψε" με μια φωτογραφία του.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ