COPA AMERICA

Δεν πάει Κόπα Αμέρικα ο Πουλίδο

Apr 2, 2014; Glendale, AZ, USA; Mexico forward Alan Pulido (11) against USA during a friendly match at University of Phoenix Stadium. The game ended in a 2-2 tie. Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports
Apr 2, 2014; Glendale, AZ, USA; Mexico forward Alan Pulido (11) against USA during a friendly match at University of Phoenix Stadium. The game ended in a 2-2 tie. Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports MARK J. REBILAS-USA TODAY SPORTS

Ο Άλαν Πουλίδο δεν βρίσκεται στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού Χουάν Κάρλος Οσόριο για το επετειακό Κόπα Αμέρικα που θα γίνει στα γήπεδα των ΗΠΑ τον Ιούνιο.

Ο Άλαν Πουλίδο δεν είχε πάρει κάποιο σήμα από την πατρίδα του ότι θα βρισκόταν στις επιλογές του Χουάν Κάρλος Οσόριο για το Κόπα Αμέρικα του Ιουνίου.

Μάλιστα, τα ξημερώματα της Τρίτης (3/5) κυκλοφόρησαν και κάποιες δηλώσεις του, μέσω των οποίων εξέφρασε ένα παράπονο: "Τι περιμένω; Μα την κλήση. Τη λίστα για να επιστρέψω. Πετυχαίνω γκολ. Είμαι πρωταθλητής αλλά δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία για να είμαι και πάλι στην Εθνική. Μπορώ να συγκρίνω τον εαυτό μου με τον καθένα. Το μόνο που χρειάζομαι είναι μια ευκαιρίακαι τότε θα αποδείξω ότι την αξίζω".

Τελικά, λίγη ώρα αργότερα ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μεξικό τον ενημέρωσε ότι δεν βρίσκεται στις επιλογές του. Συγκεκριμένα ενημέρωσε 40 ποδοσφαιριστές στην προεπιλογή για το Κόπα Αμέρικα, αλλά ο Πουλίδο δεν ήταν μέσα.

Σύμφωνα με τα όσα διέδιδαν τον τελευταίο καιρό τα ΜΜΕ του Μεξικό, ο Πουλίδο αν δεν λύσει τις διαφορές του με την Τίγκρες, πολύ δύσκολα θα ξανακληθεί στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ