COPA AMERICA

Αργεντινή - Κολομβία 0-0

Argentine forward Lionel Messi (C) is marked by Colombian midfielder Carlos Sanchez (R) and forward Adrian Ramos during a 2011 Copa America Group A first round football match held at the Cementerio de Elefantes stadium in Santa Fe, 476 Km north of Buenos Aires, on July 6, 2011.  AFP PHOTO / RODRIGO BUENDIA (Photo credit should read RODRIGO BUENDIA/AFP/Getty Images)
Argentine forward Lionel Messi (C) is marked by Colombian midfielder Carlos Sanchez (R) and forward Adrian Ramos during a 2011 Copa America Group A first round football match held at the Cementerio de Elefantes stadium in Santa Fe, 476 Km north of Buenos Aires, on July 6, 2011. AFP PHOTO / RODRIGO BUENDIA (Photo credit should read RODRIGO BUENDIA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Με τον Κάρλος Σάντσες βασικό και με εξαιρετική εμφάνιση η Κολομβία πήρε ισοπαλία με 0-0 από την Αργεντινή και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου (video)

Η Αργεντινή απογοήτευσε και στο δεύτερο παιχνίδι της στο Copa América 2011, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ με την Κολομβία.

Ο Λιονέλ Μέσι και πάλι δεν κατάφερε να βοηθήσει, ενώ η ομάδα του γενικά δεν ήταν καλή και αν μία ομάδα έπρεπε να νικήσει, αυτή ήταν η Κολομβία.

Ο Κάρλος Σάντσες (στην photo παραπάνω με το Νο.6) έπαιξε σε όλο το ματς, ως κλασικός αμυντικός μέσος μπροστά από την άμυνα και ήταν πολύ καλός, όπως όλοι οι Κολομβιανοί.

Η Αργεντινή είχε μόνο μια πραγματική ευκαιρία με τον Λαβέτσι στο πρώτο ημίχρονο.

Ο αντίπαλός της αντιθέτως είχε αρκετές, με αυτήν του Ντάιρο Μορένο στο 25' να είναι από αυτές που δεν χάνονται, ενώ στην φάση υπήρχε και πέναλτι!

Η Κολομβία έχει πλέον 4 βαθμούς, η Αργεντινή έχει 2, ενώ την Πέμπτη παίζουν Βολιβία (1) με Κόστα Ρίκα (0).

Αργεντινή - Κολομβία 0-0

Γήπεδο: "Cementerio de Los Elefantes", Σάντα Φε

Διαιτητής: Σάλβιο Φακούντες (Βραζιλία)

Η Αργεντινή είχε την υπεροχή στα πρώτα λεπτά, αλλά η Κολομβία απείλησε ουσιαστικά πρώτη, με τον Ράμος να μην μπορεί να πλασάρει από κοντά μετά από πάσα του Αγκιλάρ στο 20'.

Στο 25' το σουτ του Ντάιρο Μορένο πέρασε άουτ, αλλά ένα λεπτό αργότερα έχασε μια απίστευτη ευκαιρία για την Κολομβία.

Συγκεκριμένα, από λάθος γύρισμα του Μιλίτο, ο Ράμος έκλεψε την μπάλα, βγήκε τετ-α-τετ με τον Ρομέρο και τον απέφυγε, ο Μπουρντίσο τον ανέτρεψε (δεν δόθηκε το πέναλτι) και η μπάλα έφτασε στον Ντάιρο Μορένο, ο οποίος ήταν μόνος με άδειο τέρμα από αριστερά, το γκολ φάνταζε σίγουρο, αλλά πλάσαρε άστοχα με το αριστερό.

Η καλύτερη ευκαιρία για την Αργεντινή στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 35' από την εξαιρετική πάσα του Μέσι, ο Λαβέτσι βγήκε μόνος στην περιοχή, αλλά ο Λουΐς Μαρτίνες απέκρουσε με το πόδι το διαγώνιο πλασέ του.

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία στο 42' έπιασε επικίνδυνο σουτ έξω από την περιοχή και ο Σέρχιο Ρομέρο απέκρουσε.

Το δεύτερο ημίχρονο

Το σουτ του Χαβιέρ Μαστσεράνο έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Λουΐς Μαρτίνες στο 53'.

Στο 54' ο Κάρλος Σάντσες λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ, καθώς έκοψε τον Μέσι, διώχνοντας η μπάλα κόντραρε και στο πόδι του Αργεντινού και κατέληξε στο αριστερό δοκάρι. Ο Λαβέτσι προσπάθησε να πάρει κεφαλιά και δόθηκε οφ-σάιντ, κρίνοντας πως ήταν πάσα του Μέσι και όχι διώξιμο του Σάντσες.

Από πάσα του Φερνάντο Γκάγκο στο 63' ο Κάρλος Τέβες μπήκε στην περιοχή από αριστερά και μετά από όμορφη κίνηση σούταρε με προϋποθέσεις, αλλά η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Σέρχιο Αγκουέρο.

Στο 65' Κολομβία έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Αρμέρο. Από εξαιρετική προσπάθεια του Φαλκάο ο Γκουαρίν έκανε την μπαλιά στον Πάμπλο Αρμέρο, αυτός μπήκε από αριστερά στην περιοχή, αλλά το διαγώνιο σουτ του πέρασε λίγο άουτ.

Ένα λεπτό μετά ο Γκουαρίν με νέα μαγική μπαλιά έβγαλε στην αντεπίθεση τον Φαλκάο, ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής και απέκρουσε ο Ρομέρο.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν μπήκε στο ματς στο 73' και στο 77' στο έχασε την πρώτη του ευκαιρία, καθώς σούταρε μέσα από την περιοχή και απέκρουσε ο Λουΐς Μαρτίνες.

Στο 81' ο Αγκουέρο κέρδισε φάουλ από τον Γέπες σε εξαιρετική θέση, αλλά η εκτέλεση του Μέσι ήταν απογοητευτική.

Στο 90' ο Τεόφιλο Γκουτιέρες έχασε την τελευταία ευκαιρία στο ματς, κλέβοντας την μπάλα από το λάθος του Μπουρντίσο, σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά απέκρουσε ο Ρομέρο.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Μπουρντίσο, Μιλίτο, Σανέτι, Μαστσεράνο, Μπανέγκα (73' Ιγκουαΐν), Καμπιάσο (61' Γκάγκο), Τέβες, Μέσι, Λαβέτσι (62' Αγκουέρο).

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Λουΐς Μαρτίνες, Σούνινγκα, Γέπες, Λουΐς Περέα, Αρμέρο, Κάρλος Σάντσες, Γκουαρίν, Αμπέλ Αγκιλάρ, Ντάιρο Μορένο (93' Μοσκέρα), Γκουστάβο Αντριάν Ράμος (90' Σότο), Φαλκάο (88' Τεόφιλο Γκουτιέρες).

Αργεντινή - Κολομβία 0-0 (highlights)

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ