COPA AMERICA

Αφέθηκε ελεύθερος ο Βιδάλ

Αφέθηκε ελεύθερος ο Βιδάλ

Το δικαστήριο αποφάσισε να αφαιρέσει το δίπλωμα οδήγησης του Αρτούρο Βιδάλ και να τον αφήσει ελεύθερο, έτσι εν συνεχεία πήγε στην προπόνηση της Χιλής, αν και θα έπρεπε να πάει στην φυλακή

Ο Αρτούρο Βιδάλ συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης, καθώς προκάλεσε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας μεθυσμένος, κατέθεσε στο δικαστήριο και το απόγευμα αφέθηκε ελεύθερος.

Η δικαιοσύνη αποφάσισε απλά να του αφαιρέσει το δίπλωμα οδήγησης και να είναι υπό επιτήρηση για 120 μέρες, ενώ αν δεν ήταν το μεγάλο αστέρι της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, ίσως τώρα να ήταν στην φυλακή.

Ήταν με την σύζυγό του στο καζίνο, ήπιε λίγο παραπάνω και εν συνεχεία τράκαρε με την πανάκριβη ferrari του, αξίας τουλάχιστον 300.000 ευρώ.

Κανείς από τους δύο δεν έπαθε κάτι, ούτε ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου με το οποίο συγκρούστηκε, ενώ ο Βιδάλ υποστήριξε πως δεν οδηγούσε αυτός, αλλά η σύζυγός του, όμως μάλλον δεν έπεισε κανέναν.

Η Χιλή διοργανώνει το Copa América 2015 και ο Βιδάλ είναι το μεγάλο της αστέρι και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 3 γκολ σε ματς.

Στην χώρα υπάρχει απογοήτευση για την συμπεριφορά του, αλλά και για τον προπονητή, Χόρχε Σαμπαόλι, που του έδωσε άδεια.

Η Χιλή θέλει να πάρει για πρώτη φορά στην ιστορία της το τρόπαιο και όλη αυτή η ιστορία είναι ένα μεγάλο πλήγμα, κυρίως διότι ο Βιδάλ σύμφωνα με τους νόμους έπρεπε άμεσα να οδηγηθεί στην φυλακή και όχι απλά σε ένα δωμάτιο μέχρι να δικαστεί, ενώ και η απόφαση φυσικά είναι σκανδαλώδης.

Οι συμπαίκτες του επίσης ζήτησαν από την ομοσπονδία να τον τιμωρήσει μόνο με χρηματικό πρόστιμο, έτσι ώστε να μην στερηθούν την πολύτιμη βοήθειά του στη συνέχεια του Copa América 2015 και ο προπονητής, Χόρχε Σαμπαόλι, δήλωσε πως θα παραμείνει κανονικά στην ομάδα για το τουρνουά.

Αφέθηκε ελεύθερος ο Βιδάλ
TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ