ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Στην προεπιλογή της Γουινέα-Μπισάου Ζεζίνιο και Τόνι Σίλβα

Στην προεπιλογή της Γουινέα-Μπισάου Ζεζίνιο και Τόνι Σίλβα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού, Ζεζίνιο και Τόνι Σίλβα, βρίσκονται στην προεπιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού της Γουινέα-Μπισάου για την τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Η Γουινέα-Μπισάου βρίσκεται στον πρώτο όμιλο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, η τελική φάση του οποίου διεξάγεται στην Γκαμπόν από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου.

Στην προεπιλογή του Μπασίρο Καντέ, αποτελούμενη από 35 ονόματα, βρίσκονται οι δύο άσοι του Λεβαδειακού, Τόνι Σίλβα και Ζεζίνιο. Μάλιστα και οι δύο έχουν πολύ καλές πιθανότητες να βρεθούν στην τελική αποστολή της εθνικής τους ομάδας για την τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Η Γουινέα-Μπισάου είναι στον ίδιο όμιλο με τη διοργανώτρια χώρα, Γκαμπόν, την Μπουρκίνα Φάσο και το Καμερούν και ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 14 Γενάρη, απέναντι στην οικοδέσποινα, στη Λιμπρεβίλ. Αυτό - δεδομένου ότι θα ταξιδέψουν νωρίτερα στη χώρα τους για μίνι-προετοιμασία - σημαίνει ότι ο Λεβαδειακός θα στερηθεί τις υπηρεσίες τους στα πρώτα ματς του δευτέρου γύρου της Super League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ