ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Οι όμιλοι του Κόπα Άφρικα 2017

Οι όμιλοι του Κόπα Άφρικα 2017

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η κλήρωση του Κόπα Άφρικα 2017 που θα διεξαχθεί στην Γκαμπόν από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου.

Πραγματοποιήθηκε στην διάρκεια της Τετάρτης η κλήρωση του Κόπα Άφρικα 2017 που θα διεξαχθεί από τις 14 Ιανουαρίου 2017 έως τις 5 Φεβρουαρίου 2017 στη Γκαμπόν.

Οι τέσσερις όμιλοι έχουν ως εξής:

Α' γκρουπ:

Γκαμπόν, Μπουρκίνα Φάσο, Καμερούν, Γουϊνέα

Β' γκρουπ:

Αλγερία, Τυνησία, Σενεγάλη, Ζιμπάμπουε

Γ' γκρουπ:

Πράσινο Ακρωτήρι, Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Μαρόκο, Τόγκο

Δ' γκρουπ:

Γκάνα, Μάλι, Αίγυπτος, Ουγκάντα

Να σημειώσουμε ότι έτσι όπως βγήκαν οι όμιλοι τέσσερις συμπαίκτες σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα βρεθούν αντίπαλοι στην πρώτη φάση του Κόπα Άφρικα.

Συγκεκριμένα το Μαρόκο και το Τόγκο είναι στον ίδιο όμιλο και ο Ντα Κόστα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ρομαό ο οποίος είναι συμπαίκτης του στους "ερυθρόλευκους". Στον ίδιο όμιλο, τον Γ', μετέχει και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό όπου παίζει ο Εμποκού του Παναθηναϊκού.

Στον Δ' όμιλο τώρα η Γκάνα θα αντιμετωπίσει το Μάλι με τον Γουακάσο να τίθεται αντιμέτωπος με τον Κουλιμπαλί στον πρώτο γύρο.

Να σημειώσουμε ότι αν οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού κληθούν στην τελική φάση θα πρέπει να λείψουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων τους για περίπου είκοσι μέρες και ανάλογα μέχρι πού θα προχωρήσει ο κάθε σύλλογος.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ