ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Κλήθηκε στο Κονγκό ο Εμποκού

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού συμπεριλήφθηκε στις προεπιλογές του Κονγκό, ενώ οι Γουακάσο και Κουλιμπαλί αναμένουν ειδοποιήσεις για το Copa Africa στο επόμενο διήμερο.

Εβδομάδα κλήσεων είναι αυτή που αρχίζει, για τους τρεις διεθνείς Αφρικανούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Οι Μουμπάρακ Γουακάσο, Πολ Ζοσέ Εμποκού και Ουσμάν Κουλιμπαλί αναμένουν τις προσκλήσεις των προπονητών τους για το Copa Africa 2017.

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού ήταν ο πρώτος, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στις 31 προεπιλογές της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, ωστόσο θεωρείται σίγουρος για την τελική 23άδα.

Τη Δευτέρα (26/12) αναμένεται να ανακοινωθεί η 23άδα της Γκάνας, στην οποία ο Γουακάσο δεδομένα θα αποτελέσει μέλος, από τη στιγμή που είναι βασικός στην ενδεκάδα

Τέλος, μέχρι την Τρίτη (27/12) θα έχουν γνωστοποιηθεί οι 23 ποδοσφαιριστές για το Μάλι, με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί να έχει άτυπη ενημέρωση ότι θα συγκαταλέγεται στους εκλεκτούς του προπονητή.

Το Copa Africa 2017 θα διεξαχθεί στη Γκαμπόν από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου. Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν στην καλύτερη περίπτωση έως τις 25/1, όταν θα ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ