ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Κλήθηκε ο Κουλιμπαλί, περιμένει ο Γουακάσο

Κλήθηκε ο Κουλιμπαλί, περιμένει ο Γουακάσο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αβραάμ Γκραντ πιέζεται να αντικαταστήσει τους "Ευρωπαίους" διεθνείς με "εγχώριους" και ο Γουακάσο παραμένει μετέωρος. Κλήθηκε στην προεπιλογή ο Κουλιμπαλί.

Μετά τον Ζοσέ Πολ Εμποκού, ο οποίος κλήθηκε στην προεπιλογή της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κογκό, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί επελέγη στην 26άδα του Μάλι, εν όψει του Copa Africa 2017.

Τυπικά, ο Κουλιμπαλί πρέπει να περιμένει την ανακοίνωση της 23άδας, ωστόσο έχει ενημερωθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Αλέν Ζιρές ότι θα συμπεριληφθεί στο τελικό σχήμα.

Περαιτέρω, ο Μουμπάρακ Γουακασο περιμένει τις οριστικές εξελίξεις με τις επιλογές του Αβραάμ Γκραντ στη Γκάνα, αφού ακόμα δεν τις έχει γνωστοποιήσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Graphic Sports", τα στελέχη της Ομοσπονδίας της αφρικανικής χώρας τόνισαν στον Ισραηλινό τεχνικό ότι μερικοί παίκτες οι οποίοι παίζουν στην Ευρώπη, δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πρέπει να τους αντικαταστήσει με ποδοσφαιριστές από το εγχώριο πρωτάθλημα.

Δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο Γουακασο συγκαταλέγεται στην κατηγορία, οπότε ο αριστεροπόδαρος χαφ αναμένει τις ανακοινώσεις την Τρίτη (3/1), όταν η ομάδα θα αναχωρήσει για προετοιμασία στο Ντουμπάι.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ