ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Γουακάσο: "Με την υποστήριξη του έθνους"

Ghana's Mubarak Wakaso celebrates his goal during their African Nations Cup Group B soccer match against Mali at the Nelson Mandela Bay Stadium in Port Elizabeth January 24, 2013. REUTERS/Siphiwe Sibeko (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER)
Ghana's Mubarak Wakaso celebrates his goal during their African Nations Cup Group B soccer match against Mali at the Nelson Mandela Bay Stadium in Port Elizabeth January 24, 2013. REUTERS/Siphiwe Sibeko (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο θα φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην αναμέτρηση της Γκάνας με τη Ρουάντα για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο προπονήθηκε με την Εθνική ομάδα της Γκάνας την Τετάρτη (31/8), εν όψει της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τη Ρουάντα, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου.

Λόγω της διαμάχης του υπουργείου Αθλητισμού και της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, που έχει ως συνέπεια τη μη χρηματοδότηση της δεύτερης, δεν υπήρχαν χρήματα για την πληρωμή των εισιτηρίων. Οπότε, μόνο 13 παίκτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ομοσπονδιακού προπονητή...

Ο Γουακάσο θα είναι ο αρχηγός της Γκάνας στο παιχνίδι για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, με την πρόκριση στην τελική φάση να έχει εξασφαλιστεί μέσω της πρωτιάς του ομίλου.

Μιλώντας στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους, ο χαφ του Παναθηναϊκού ζήτησε την υποστήριξη του έθνους για το σαββατιάτικο παιχνίδι:

"Μπορείτε να δείτε ότι είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να κάνουμε τη δουλειά μας. Το μόνο που θέλουμε είναι να μας υποστηρίξει το έθνος, ώστε να αγωνιστούμε και για αυτό εναντίον της Ρουάντα. Θέλουμε να διατηρήσουμε το momentum και να συνεχίσουμε την προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ