CHAMPIONS LEAGUE

Ζόρζε Ζεζούς: "Να δούμε εάν ο Μέσι στα 33, θα είναι στο επίπεδο του Κριστιάνο"

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Σπόρτινγκ, Ζόρζε Ζεζούς, έπλεξε το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο κι αναρωτήθηκε εάν ο Λιονέλ Μέσι θα βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο όταν φθάσει την ηλικία του Πορτογάλου (33 ετών).

Στο ρυθμό του Κριστιάνο Ρονάλντο και του απίστευτου γκολ που πέτυχε στο Τορίνο κατά τον πρώτο προημιτελικό ανάμεσα σε Ρεάλ και Γιουβέντους κινείται η ποδοσφαιρική υφήλιος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Σπόρτινκ, Ζόρζε Ζεζούς, έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του "αστέρα" της Ρεάλ κι αναρωτήθηκε εάν ο Λιονέλ Μέσι θα βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο σε δύο χρόνια, όταν δηλαδή φθάσει την ηλικία του Πορτογάλου (33 ετών).

"Ο Μέσι είναι ο Μέσι. Υπάρχουν δύο εξωγήινοι κι ένας από αυτούς είναι στη Μαδρίτη. Θέλω να πω ότι ήταν εξωγήινο το γκολ του Κριστιάνο. Μιλάμε για έναν παίκτη 33 ετών. Δεν με εντυπωσίασε η τεχνική, αλλά η ικανότητα του άλματος σε συνδυασμό με τη φυσική κατάσταση.

Αμφιβάλλω, εάν υπάρχουν άλλοι παίκτες σε αυτήν την ηλικία με τέτοια φυσική ικανότητα. Δεν μπορούν να το κάνουν όλοι αυτό. Ξέρω πώς προπονείται ο Κριστιάνο. Είναι στο ύψιστο επίπεδο. Η ερώτηση είναι. Όταν ο Μέσι θα είναι 33 ετών, θα έχει το επίπεδο του Κριστιάνο;"

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ