CHAMPIONS LEAGUE

Ζόρζε Ζεζούς: "Η Ρεάλ μας έδωσε συγχαρητήρια επειδή ο Κοεντράο έπαιξε τρία συνεχόμενα ματς"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Σπόρτινγκ, Ζόρζε Ζεζούς, αποκάλυψε ότι η Ρεάλ έδωσε συγχαρητήρια στα "λιοντάρια" για το γεγονός ότι ο Φάμπιο Κοεντράο μπορεί και αγωνίζεται συστηματικά.

Μετά από έξι χρόνια χρόνια εκτός Πορτογαλίας, επέστρεψε στην πατρίδα του. Ο 29χρονος Ίβηρας αριστερός μπακ, Φάμπιο Κοεντράο, ξεκίνησε δυνατά στη Ρεάλ, αλλά οι συνεχόμενοι τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν δεν επέτρεψαν να εξελιχθεί η καριέρα του σύμφωνα με τις υποσχέσεις που τη συνόδευαν στην αρχή αυτής.

Το καλοκαίρι, τον απέκτησε η Σπόρτινγκ με τη μορφή δανεισμού από τους "μερένγκες", οι οποίοι έχουν επωμιστεί την κάλυψη του 90% των απολαβών του.

Με την ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας έχει επτά συμμετοχές στην Primeira Liga και τέσσερις στο Champions League, έχοντας αποκτήσει κανονικότητα - πλέον - στις εμφανίσεις του.

Μπορεί να μην ήταν διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους, αλλά όπως αποκάλυψε μετά τη λήξη αυτής ο Ζόρζε Ζεζούς, ακόμη και η Ρεάλ έδωσε συγχαρητήρια στη Σπόρτινγκ για το γεγονός ότι μπορεί πλέον και βγάζει τρία διαδοχικά ματς χωρίς πρόβλημα.

"Πριν από δύο χρόνια, ο Φάμπιο δεν μπορούσε να παίξει τρία συνεχόμενα ματς και τώρα είναι ικανός να το κάνει. Οι άνθρωποι της Ρεάλ μας έδωσαν συγχαρητήρια για το γεγονός ότι ο Φάμπιο κατάφερε να παίξει συνεχόμενα ματς. Αλλά, σήμερα (απέναντι στη Γιουβέντους) δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί", υποστήριξε ο Ζόρζε Ζεζούς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ