CHAMPIONS LEAGUE

Ζόρζε Ζεζούς: "Εάν δεν παίξει ο κοντούλης, είμαστε πιο κοντά στο στόχο"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Σπόρτινγκ, Ζόρζε Ζεζούς, έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού και υποστήριξε ότι εάν δεν παίξει ο Λιονέλ Μέσι τα "λιοντάρια" μπορούν να νικήσουν στη Βαρκελώνη. Τι είπε για τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η Σπόρτινγκ νίκησε 3-1 τον Ολυμπιακό στη Λισσαβώνα για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, άφησε τους "ερυθρόλευκους" εκτός Ευρώπης και η ίδια μπορεί να συνεχίσει να ονειρεύεται για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αν και παραμένει δύσκολο (πρέπει να νικήσει στη Βαρκελώνη και να μη νικήσει η Γιουβέντους στο Φάληρο).

Ο τεχνικός των "λιονταριών", Ζόρζε Ζεζούς υποστήριξε ότι εάν δεν παίξει ο κοντούλης (Λιονέλ Μέσι), τότε η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας είναι πιο κοντά στον στόχο της.

"Πετύχαμε δύο στόχους. Να νικήσουμε και να μην τραυματιστούν ξανά οι παίκτες που επέστρεψαν. Ήταν άριστο παιχνίδι, με καλύτερα και χειρότερα διαστήματα. Ειδικά από τη στιγμή που κάναμε το 3-0. Ήξερα ότι ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στην αντεπίθεση.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, θέλουμε να πάμε εκεί και να νικήσουμε. Εάν ο κοντούλης (Μέσι) δεν παίξει, είμαστε πιο κοντά στο στόχο. Οι προπονητές, όταν έχουν προκριθεί προσπαθούν να ξεκουράσουν τους παίκτες. Ελπίζω κι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα να κάνει το ίδιο", υποστήριξε ο Ζόρζε Ζεζούς.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Ζόρζε Ζεζούς υποστήριξε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, πως η Σπόρτινγκ θα παλέψει για ό,τι καλύτερο στη Βαρκελώνη, ελπίζοντας την ίδια ώρα σε στραβοπάτημα της Γιουβέντους στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό σας δίνει το δικαίωμα να πάτε στην Βαρκελώνη για πρόκριση.

"Πάντα το πιστεύαμε ότι παρότι είμαστε σε έναν όμιλο με τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, ξέραμε ότι έχουμε αξία και μπορούσαμε να παίξουμε ως ίσοι προς ίσους. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στο Champions League. Έχουμε κάποιες ελπίδες ακόμα και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Θα είμαστε έτοιμοι στην Βαρκελώνη. Είμαστε σίγουρα στο Europa League. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Στο Champions League πρέπει να έχεις εμπειρία, κάποιες στιγμές να καταφέρνεις να είσαι τέλειος. Το παιχνίδι μας ήταν τέλειο και μπορώ να σας πω ότι μου έδωσε τη δυνατότητα να αλλάξω κάποιους ποδοσφαιριστές.

Έβγαλα τον Ματιέ για παράδειγμα. Ήταν ένα τέλειο παιχνίδι από την πλευρά μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και στους οπαδούς που πάνω από 40 χιλιάδες οπαδοί βρέθηκαν εδώ. Εμείς θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, γιατί και οι οπαδοί μας βλέπουν ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και θα ονειρευόμαστε ότι όλα είναι πιθανά. Γιατί να μην προσπαθήσουμε να πάρουμε το ματς στο Καμπ Νου; Όλες οι ομάδες και όλοι οι παίκτες ξέρουν ότι σε ένα παιχνίδι μπορεί η Μπαρτσελόνα να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές. Θα παίξουμε για τη νίκη στην Βαρκελώνη".

Πρέπει όμως να χάσει και η Γιουβέντους βαθμούς στο Καραϊσκάκη. Πιστεύετε ότι αυτός ο Ολυμπιακός που είδαμε σήμερα, μπορεί να κερδίσει τους Ιταλούς;

"Δεν είμαι μάγος για να ξέρω τι θα συμβεί. Αλλά δεν νομίζω ότι η Γιουβέντους μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Ηταν σε πολύ δύσκολο γκρουπ και πέτυχε την Σπόρτινγκ που ήταν πολύ δυνατή. Εχασε στο Τορίνο και στην Βαρκελώνη, πήρε ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα στο Καραϊσκάκη και τώρα έχει την Γιουβέντους. Είχε την ατυχία να πετύχει μία πολύ δυνατή Σπόρτινγκ σε αυτά τα δύο ματς. Η Γιουβέντους θα έχει πολλές δυσκολίες να συναντήσει στην Αθήνα. Το πιο δύσκολο όμως είναι να κερδίσουμε στη Βαρκελώνη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ