CHAMPIONS LEAGUE

Ζιντάν: "Το σημαντικότερο οι παίκτες μου"

Real Madrid's French coach Zinedine Zidane looks on during the UEFA Champions League football match AS Roma vs Real Madrid on Frebruary 17, 2016 at the Olympic stadium in Rome.   AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI / AFP / ALBERTO PIZZOLI        (Photo credit should read ALBERTO PIZZOLI/AFP/Getty Images)
Real Madrid's French coach Zinedine Zidane looks on during the UEFA Champions League football match AS Roma vs Real Madrid on Frebruary 17, 2016 at the Olympic stadium in Rome. AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI / AFP / ALBERTO PIZZOLI (Photo credit should read ALBERTO PIZZOLI/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έκανε ευρωπαϊκό ντεμπούτο στους πάγκους με νίκη της Ρεάλ στη Ρώμη, αλλά τόνισε πως το σημαντικό είναι οι παίκτες του, ενώ αποθέωσε Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεσέ

Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Ζινεντίν Ζιντάν στους πάγκους ήταν εξαιρετικό, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 2-0 τη Ρόμα στο "Ολίμπικο".

"Το πιο σημαντικό πράγμα είναι οι παίκτες μου. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί τους, είναι κάνει καινούργιο για μένα. Είμαι χαρούμενος και θα προσπαθήσω να διασφαλίσω πως η ομάδα διαρκώς θα βελτιώνεται", τόνισε ο Γάλλος μετά το ματς στην Ιταλία.

"Είμαστε χαρούμενοι με το παιχνίδι που κάναμε και με το αποτέλεσμα. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολος αγώνας, αλλά παλέψαμε μέχρι το τέλος και φύγαμε με καλό αποτέλεσμα. Μας πίεσαν στο πρώτο ημίχρονο και αυτό είναι φυσιολογικό σε δύσκολες αναμετρήσεις του Champions League".

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν σπουδαίος, όπως ήταν όλοι οι παίκτες μου. Ακόμη και αυτό που δεν έπαιξαν ήταν σημαντικοί για το ηθικό της ομάδας. Είμαι χαρούμενος για το γκολ του Χεσέ, διότι βοήθησε την ομάδα και ο ίδιος το άξιζε για τις προσπάθειές του".

Οι Ιταλοί φυσικά τον ρώτησαν για το πέναλτι που ζήτησε η Ρόμα λίγο πριν το δεύτερο γκολ της Ρεάλ και ο "Ζιζού" τόνισε πως είδε παράβαση.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ