CHAMPIONS LEAGUE

Ζιντάν: "Μπορεί να βάλει 3 γκολ στο Camp Nou η Παρί"

Ζιντάν: "Μπορεί να βάλει 3 γκολ στο Camp Nou η Παρί"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εξέφρασε την πίστη αλλά και την ελπίδα ότι η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να σκοράρει τρεις φορές στην έδρα της Μπαρτσελόνα για να προκριθεί εκείνη στους "4" του Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 3-1 από τη Μπαρτσελόνα στον πρώτο προημιτελικό των δύο ομάδων και πλέον οι ελπίδες της για πρόκριση στους "4" του Champions League έχουν μειωθεί σημαντικά, παρόλα αυτά οι Παριζιάνοι δηλώνουν πως δεν θα καταθέσουν τα όπλα .

Σε αυτούς μάλιστα πιστεύει και ο Ζινεντίν Ζιντάν, με τον θρύλο του γαλλικού ποδοσφαίρου και νυν προπονητή της Καστίγια (Ρεάλ Μαδρίτης Β') να εκφράζει την άποψη πως το σύνολο του Λοράν Μπλαν έχει τα φόντα για κάτι που είναι θεωρητικά ακατόρθωτο, να πετύχει δηλαδή τρία γκολ μέσα στο Camp Nou!

"Θα είναι πολύ δύσκολο για την Παρί να σκοράρει τρία γκολ στο Camp Nou γιατί εκτός των άλλων είναι αναγκαίο για αυτούς να το πετύχουν. Παρόλα αυτά θεωρώ πως η Παρί είναι ικανή να το καταφέρει.

Έχουν ποιοτικούς παίκτες στην ομάδα, έχουν επιστρέψει παίκτες σημαντικοί και σε ένα ματς τα πάντα είναι πιθανά. Θα είναι η δυσκολότερη πρόκληση αλλά ελπίζω πως μπορούν να τα καταφέρουν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Ζιζού".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ