CHAMPIONS LEAGUE

Ζιντάν: "Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι"

Real Madrid coach Zinedine Zidane stands during a Champions League Group H soccer match between Tottenham Hotspurs and Real Madrid at the Wembley stadium in London, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Real Madrid coach Zinedine Zidane stands during a Champions League Group H soccer match between Tottenham Hotspurs and Real Madrid at the Wembley stadium in London, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO

Η Ρεάλ επικράτησε στην Κύπρο του ΑΠΟΕΛ με 6-0 και ο Ζινεντίν Ζιντάν έκανε λόγο για μεγάλο παιχνίδι από την ομάδα του στο ΓΣΠ. Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Τι είπαν οι Μπενζεμά και Κρόος.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έκρυψε την χαρά του μετά τη νίκη της Ρεάλ επί του ΑΠΟΕΛ με το εμφατικό 6-0 στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, αναφέροντας τα εξής στη συνέντευξη Τύπου:

"Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Το κλειδί είναι ότι ήμασταν σοβαροί. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο και κάναμε σωστά μαρκαρίσματα από νωρίς. Όλα αυτά βοήθησαν στο να γίνει πιο εύκολο το έργο μας".

Για τα έξι γκολ που πρώτη φορά βάζει φέτος η Ρεάλ:"Γενικά ήταν μια πολύ καλή βραδιά. Πετύχαμε έξι γκολ που έχει πάρα πολύ καιρό να πετύχουμε τόσα τέρματα. Διατηρήσαμε το μηδέν πίσω και προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο άρα σε γενικές γραμμές ήταν μια καλή βραδιά για εμάς".

Για τα γκολ από Ρονάλντο και Μπενζεμά:"Είναι σημαντικό για μια ομάδα να σκοράρει αλλά είναι σημαντικό και για τους ίδιους τους παίκτες ατομικά".

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΜΠΕΝΖΕΜΑ ΚΑΙ ΚΡΟΟΣ

Ο Καρίμ Μπενζεμά είπε: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Αυτή η νίκη θα κάνει πάρα πολύ καλό στην αυτοπεποίθησή μας. Θα μας κάνει καλό και στην συνέχεια του Champions League και του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό που δεν δεχθήκαμε γκολ. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αμυνθήκαμε σωστά και σεβαστήκαμε τον αντίπαλο. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, ποτέ δεν είναι εύκολο ένα παιχνίδι. Απλώς εμείς κάναμε όσα έπρεπε για να γίνει εύκολο".

Ο Τόνι Κρόος ανέφερε με τη σειρά του: "Αυτή ήταν η θέληση μας, να κάνουμε ένα καλό, σοβαρό παιχνίδι και να προκριθούμε. Το κάναμε με τον καλύτερο τρόπο και είμαι χαρούμενος. Έχουμε αρκετή αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Η κατάσταση ίσως δεν είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα αλλά η ιστορία δείχνει πως η Ρεάλ πάντα επιστρέφει. Ηαυτοπεποίθηση μας είναι πολύ ψηλά όπως πάντα. Αν δείτε πως παίξαμε με την Ατλέτικο και απόψε σίγουρα δεν υπάρχει έλλειψη κινήτρου. Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε καλά.Ο στόχος μας είναι όπως κάθε σεζόν να προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε όλα και έχουμε ελπίδες σε κάθε διοργάνωση".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ