CHAMPIONS LEAGUE

Ζιντάν: "Η Ρεάλ θα είναι πάντα το φαβορί"

Ζιντάν: "Η Ρεάλ θα είναι πάντα το φαβορί"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν χαρακτήρισε τη Μάντσεστερ Σίτι δυνατή αντίπαλο για την Ρεάλ, όπως ήταν και οι Ρόμα και Βόλφσμπουργκ στους προηγούμενους νοκ-άουτ γύρους του Champions League, αλλά ξεκαθάρισε πως ο τίτλος του φαβορί ανήκει στην ομάδα του.

"Δεν πρόκειται να απαντήσω σε 10 ερωτήσεις για την κλήρωση του Champions League, μία είναι αρκετή και κατόπιν θα μιλήσω για το παιχνίδι με τη Χετάφε". Έτσι ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο Ζινεντίν Ζιντάν λίγο μετά την κλήρωση των ημιτελικών που έφερε την Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στους Μαδριλένους , για να δηλώσει αναφορικά με τους "πολίτες":

"Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μία σπουδαία ομάδα. Το θετικό είναι ότι έχουμε το δεύτερο ματς στην έδρα μας. Θα είναι ένα ζευγάρι που θα φέρει κόντρα αλλά η Ρεάλ είναι πάντα το φαβορί και δεν θα αλλάξει αυτό στον ημιτελικό με την Σίτι.

Ζιντάν: "Η Ρεάλ θα είναι πάντα το φαβορί"

Θα είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Δεν θέλω να ακούω ότι Μάντσεστερ Σίτι είναι εύκολη αντίπαλος. Η Ρόμα, η Βόλφσμπουργκ και τώρα η Σίτι είναι δυνατές ομάδες".

Ο "Ζιζού" απέφυγε στη συνέντευξη να μιλήσει για την Μπαρτσελόνα ( "δεν μου αρέσει να λέω κάτι όταν μία ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση") ενώ για το ματς πρωταθλήματος με την Χετάφε προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα ελέω rotation αλλά ξεκαθάρισε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αγωνιστεί κανονικά.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ