CHAMPIONS LEAGUE

Ζιντάν: "Δεν άξιζε στον Μπουφόν τέτοιο τέλος"

Real Madrid coach Zinedine Zidane reacts during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid coach Zinedine Zidane reacts during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποθέωσε τον Τζανλουίτζι Μπουφόν στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Γιουβέντους, ενώ αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη φάση του πέναλτι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε αγχωτική πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League χάρη σε γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, κι ενώ η Γιουβέντους είχε ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα (0-3).

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο προπονητής των Μαδριλένων, Ζινεντίν Ζιντάν, αποθέωσε τον Τζανλουίτζι Μπουφόν, ενώ παράλληλα κατέθεσε την άποψη του για το πέναλτι της τελευταίας φάσης του παιχνιδιού.

"Δεν πιστεύω πως άξιζε να βγει με τέτοιο τρόπο έξω ο Μπουφόν, αλλά αυτό είναι κάτι που έγινε. Ό,τι συνέβη στο τέλος του παιχνιδιού δεν μπορεί να αλλάξει όσα έκανε μέχρι εκείνο το σημείο. Είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής και πιθανώς αυτή να μην ήταν η τελευταία του εμφάνιση στο Champions League".

Όταν ρωτήθηκε για τη φάση του πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με πρωταγωνιστές τους Μεχντί Μπενατία και Λούκας Βάθκεθ, η απάντηση του ήταν η εξής:

"Ήταν πέναλτι, μου είπαν πως ήταν πέναλτι. Δεν έχω δει τη φάση, αλλά ο διαιτητής το σφύριξε και είναι κάτι που δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Νομίζω, πάντως, πως ήταν πέναλτι", ανέφερε για να συνεχίσει: "Ο Κριστιάνο είναι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν νιώθει πίεση. Πέτυχε το γκολ και μας έδωσε την πρόκριση".

"Δεν πίστεψα πως θα αποκλειστούμε, γιατί είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Δεν ήταν ένα παράξενο ματς, αλλά δεν περιμέναμε πως θα δεχτούμε γκολ στο πρώτο λεπτό. Είχαμε προβλήματα να ελέγξουμε το παιχνίδι. Η αυτοπεποίθηση ήταν με το μέρος τους".

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Ρεάλ απέκλεισε τη Γιουβέντους στο 97'
ΨΗΦΙΣΕ: Είναι πέναλτι η φάση του 93' για την Ρεάλ;
Τα πρωτοσέλιδα ιταλικού (και ισπανικού) Τύπου: "ΚΛΟΠΗ!"
Το πέναλτι και η αποβολή του Μπουφόν στο 93'
Μπουφόν: "Ο διαιτητής έπρεπε να είναι στην κερκίδα να τρώει πατατάκια"
Λούκας Βάθκεθ: "Ο Μπενατιά με κατεδάφισε"
VIDEO: Ο λόγος που αποβλήθηκε ο Μπουφόν
Μπενατιά: "Σιχαίνομαι όλο και περισσότερο το ποδόσφαιρο"
Ο θερμός εναγκαλισμός και το φιλί Ρονάλντο σε Μπουφόν
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ