CHAMPIONS LEAGUE

Ζήτησε συγγνώμη ο Πάουλο Μασάντο

Ζήτησε συγγνώμη ο Πάουλο Μασάντο

Ο Πάουλο Μασάντο δημοσίευσε στο facebook την απολογία του για την χειρονομία του προς τους φιλάθλους της Ντίναμο Ζάγκρεμπ

Ο Πάουλο Μασάντο δημοσίευσε στο facebook την απολογία του για την χειρονομία του προς τους φιλάθλους της Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Ζήτησε συγγνώμη που δεν είναι... μηχανή, καθώς αντέδρασε στις αποδοκιμασίες των οπαδών για την κακή απόδοσή του.

Αναλυτικά η "ανακοίνωση" του Μασάντο:

"Δεν μπορούσαν να κοιμηθώ χτες το βράδυ. Είχαν μια κακή συμπεριφορά και ήταν κακό παράδειγμα, κυρίως για τα παιδιά. Ξέρω πως θα έρθουν τιμωρίες, από τους φιλάθλους της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, τον σύλλογο, τον τύπο, την UEFA όπως πάντα, ενώ εγώ θα πάρω την ευθύνη για τις πράξεις μου".

"Χτες ήταν γενέθλια του πατέρα μου, ο οποίος αγαπά το ποδόσφαιρο. Του υποσχέθηκα νίκη και να έβαζα γκολ θα του το αφιέρωνα, για όλα αυτά που έχει κάνει για μένα. Έγινε όμως ακριβώς το αντίθετο".

"Έχω δύο μικρούς γιους που αγαπούν επίσης το ποδόσφαιρο και τους μαθαίνω όσα μου έμαθε ο πατέρας μου: όταν υποστηρίζεις μια ομάδα, την στηρίζεις και στα καλά και στα άσχημα. Ό,τι και να γίνει, η ομάδα είναι η οικογένειά σου. Και υποστηρίζεις την οικογένειά σου, σε κάθε περίπτωση".

"Είμαι ποδοσφαιριστής τώρα, έτσι είμαι στον αγωνιστικό χώρο, όχι στην κερκίδα. Η δουλειά μου είναι να τρέχω, να δουλεύω, να βοηθώ την ομάδα να νικά. Νιώθω όμως πως είναι να βρίσκεται στην κερκίδα και υπάρχουν στιγμές απογοήτευσης. Επειδή είναι ακόμη οπαδός, όταν δεν παίζω, σας καταλαβαίνω".

"Οι οπαδοί της Ντίναμο είχαν δίκαιο να είναι έξαλλοι μαζί μου. Ήμουν και εγώ έξαλλος με τον εαυτό μου και μετανιώνω βαθιά για αυτό που έγινε. Δεν υπάρχει δικαιολογία για την συμπεριφορά μου, διότι είμαι επαγγελματίας".

"Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ μου έχει δώσει όλες τις συνθήκες για να δουλέψω σωστά και έτσι έκανα. Μερικούς μήνες πριν κερδίσαμε το κύπελλο και πήραμε το πρωτάθλημα αήττητοι. Το ποδόσφαιρο όμως είναι για το σήμερα, όχι το χτες ή το αύριο".

"Είδα είδε τους τίτλους στον τύπο, που προσπαθούν να διαλύσουν τη Ντίναμο, δημιουργώντας φήμες για όλους. Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ όμως είναι μεγαλύτερη από αυτό και θα συνεχίσει να κερδίζει. Αν ο τύπος θέλει να χτυπήσει, ας χτυπήσει εμένα. Δεν θα κρυφτώ".

"Η UEFA επίσης θα με τιμωρήσει και θα δεχτώ τα πάντα. Πιστεύω πως όμως επίσης θα δει πως σε 12 χρόνια επαγγελματικές καριέρας δεν έχω πάρει ποτέ κόκκινη κάρτα. Ποτέ".

"Αν κάποιος ρωτήσει συμπαίκτες μου από Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Ολυμπιακό, Τουλούζ, Σεντ-Ετιέν, Λεϊσόες, Εστρέλα Αμαδόρα, Λεϊρία, Πόρτο και τις εθνικές Πορτογαλίας, είμαι σίγουρος πως θα του πουν για την φήμη μου ως αφοσιωμένου ποδοσφαιριστή. Ο πατέρας μου έμαθε να αφήνω καλή εικόνα για την οικογένεια Μασάντο όπου και να πάω".

"Αυτήν την στιγμή λυπάμαι για τους συμπαίκτες μου στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ καθώς δεν τους βοήθησα να κερδίσουν το ματς. Τίποτα δεν χάθηκε, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει χτες".

"Λυπάμαι για όλους τους φιλάθλους της Ντίναμο γιατί τους απογοήτευσα. Ήμουν εκνευρισμένος διότι δεν έκανα πράγματα που έπρεπε στο γήπεδο και... εξερράγην με άσχημο τρόπο. Η αντίδρασή μου ήταν άδικη (unfair) κυρίως σε αυτούς που μας υποστηρίζουν κάθε μέρα και πραγματικά ζουν τον σύλλογο".

"Λυπάμαι επίσης για τους γιους μου διότι αυτό δεν είναι κάτι που θέλω να βλέπουν από τον πατέρα τους. Λυπάμαι και για τον δικό μου πατέρα γιατί τον απογοήτευσα περισσότερο από όλους. Στα γενέθλιά του..."

"Αν είσαι πραγματικός φίλος του ποδοσφαίρου που αγαπά τον σύλλογό του, ακολούθησε το παράδειγμά μου: αν οι παίκτες σου δεν πηγαίνουν καλά, τα πράγματα μόνο καλύτερα θα γίνουν αν τους επευφημείς".

"Όταν είσαι καλά, όλοι θέλουν να γίνουν φίλοι σου, όταν όμως είσαι κάτω μόνο οι πραγματικοί φίλοι θα σου δώσουν το χέρι για να σηκωθείς. Ας είναι δικό σας αυτό το χέρι".

"Απολογούμαι στην οικογένεια της Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Συγγνώμη που δεν είμαι μία μηχανή και πραγματικά ευχαριστώ όλους εσάς και είχατε το θάρρος να με στηρίξετε σε αυτήν την δύσκολη στιγμή".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ