CHAMPIONS LEAGUE

Ζαρντίμ: "Το παιχνίδι κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα της Γιουβέντους"

Monaco's head coach Leonardo Jardim gives instructions during the Champions League semifinal first leg soccer match between Monaco and Juventus at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco's head coach Leonardo Jardim gives instructions during the Champions League semifinal first leg soccer match between Monaco and Juventus at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της Μονακό σε αντίθεση με τη Γιουβέντους, υποστηρίζοντας ότι η ανατροπή είναι εφικτή, αλλά όχι πιθανή.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στάθηκε στην αποτελεσματικότητα που είχε η Γιουβέντους σε αντίθεση με τη Μονακό του στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

"Είναι αλήθεια ότι το παιχνίδι είχε 10-15 λεπτά κυριαρχίας από πλευράς Γιουβέντους. Δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τον αγώνα, αλλά νομίζω ήταν ισορροπημένο από εκεί και μετά. Αυτό που έκρινε τον αγώνα ήταν η αποτελεσματικότητα. Σε τρεις ευκαιρίες σημείωσαν δύο τέρματα κι εμείς είχαμε τις ίδιες και δεν σημειώσαμε κανένα", δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής.

Αναφερόμενος στην προσπάθεια για ανατροπή του 2-0 την επόμενη εβδομάδα, τόνισε: "Δεν είναι εύκολη αποστολή, όμως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει αδύνατο. Θα δουλέψουμε για κάτι που είναι εφικτό, γνωρίζοντας ότι η Γιουβέντους ήταν φαβορί και τώρα ακόμα περισσότερο".

Για το εάν η Γιουβέντους σκόραρε στα καλύτερα χρονικά σημεία, δεν συμφώνησε, τονίζοντας ότ ι "η Μονακό είχε αμέσως μετά ευκαιρίες, αλλά δεν κατορθώσαμε να είμαστε αποτελεσματικοί".

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν είχε καλή απόδοση, ωστόσο ο Ζαρντίμ δεν του επέρριψε ευθύνες: "Η Μονακό εξαρτάται αρκετά στο σύνολο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής νεαρός που τα έχει πάει πολύ καλά, αλλά η ευθύνη είναι συνολική".

Όσο για το μέλλον του, δεν ήθελε να απαντήσει: "Αυτό είναι κάτι που δεν μας απασχολεί. Μας απασχολεί να ολοκληρώσουμε τη σεζόν. Υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος μπροστά μας και αυτός ο ημιτελικός".

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ