CHAMPIONS LEAGUE

Υποψήφια για τον τελικό Champions League 2018 η "Πεϊνέτα"

Υποψήφια για τον τελικό Champions League 2018 η "Πεϊνέτα"

Το νέο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης, "Λα Πεϊνέτα", θα είναι υποψήφιο να φιλοξενήσει από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του τον τελικό του Champions League για την περίοδο 2017/18, σύμφωνα με τον πρόεδρο των "κολτσονέρος".

Η Ατλέτικο ετοιμάζεται από τη σεζόν 2017/18 να αφήσει το "Βιθέντε Καλντερόν" και μπει στο νέο της γήπεδο, "Λα Πεϊνέτα", με τον πρόεδρο των "κολτσονέρος", Ενρίκε Θερέθο, να υποστηρίζει ότι εκεί θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League και του Copa del Rey εκείνης της περιόδου.

"Το έτος που θα εγκαινιαστεί η "Λα Πεϊνέτα" είναι εξασφαλισμένο ότι θα διεξαχθούν εκεί ο τελικός του Champions League και ο τελικός του Copa del Rey εκείνης της σεζόν. Έχει μεγάλη χωρητικότητα, εύκολη πρόσβαση, είναι άνετο, έχει εντυπωσιακή όψη", υποστήριξε ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο, στην εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης, "Onda Cero".

Η "Λα Πεϊνέτα" είναι το Ολυμπιακό Στάδιο της Μαδρίτης κι εγκαινιάστηκε το 1994 με τη χρήση του να προορίζεται για το στίβο με χωρητικότητα 20.000 ατόμων. Μετά την αποτυχημένη διεκδίκηση των Ολυμπιακών Αγώνων από την ισπανική πρωτεύουσα, επετεύχθη συμφωνία με την Ατλέτικο ώστε οι "κολτσονέρος" να χτίσουν εκεί το νέο τους γήπεδο - φεύγοντας από το "Βιθέντε Καλντερόν" - χωρητικότητας 70.000 θεατών.

Τα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη κι εκτιμάται ότι τη σεζόν 2017-2018 θα παραδοθεί το νέο γήπεδο. Ο ίδιος ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι εκεί θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League, εκείνης της σεζόν.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ