CHAMPIONS LEAGUE

Υπερπαραγωγή της Nova στο Ολυμπιακός - Σάλκε

Υπερπαραγωγή της Nova στο Ολυμπιακός - Σάλκε

Η Nova θα χρησιμοποιήσει συνολικά 28 (!) High Definition κάμερες για την κάλυψη της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Σάλκε (18/9, 21:45) και συνολικά ετοιμάζει μια υπερπαραγωγή, πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα.

Συνολικά, περισσότερα από 100 άτομα τεχνικό προσωπικό, τρεις σκηνοθέτες, έξι παραγωγοί και 10 δημοσιογράφοι θα απασχοληθούν για τον αγώνα αυτό.

Η κάλυψη του αγώνα Ολυμπιακός – Σάλκε, περιλαμβάνει το pre game, τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα και το τρίτο ημίχρονο με το ρεπορτάζ του παιχνιδιού που θα μεταδοθεί στην εκπομπή "Champions LIVE".

Η Nova θα χρησιμοποιήσει συνολικά 28 High Definition κάμερες. Οι 18 κάμερες θα είναι εστιασμένες στη μετάδοση του παιχνιδιού, οι τρεις εκ των οποίων είναι SUPER SLOW MOTION. Οι super slow είναι κάμερες υψηλής ανάλυσης και τα replay απ’ αυτές - αντιδράσεων και αγωνιστικών στιγμιοτύπων – προσφέρουν μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εικόνες κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Μεταξύ άλλων θα χρησιμοποιηθούν επίσης steady cam, crane cameras, mini cams για την αρτιότητα του τηλεοπτικού αποτελέσματος.

Μέτρο σύγκρισης για τη μεγάλη παραγωγή που ετοιμάζει η Nova είναι το γεγονός ότι στις μίνιμουμ προδιαγραφές για την κάλυψη του αγώνα από την UEFA αναφέρονται 12 κάμερες, ενώ η Nova θα χρησιμοποιήσει 6 περισσότερες για ακόμη πιο ολοκληρωμένη μετάδοση.

Η Nova θα μεταφέρει την εικόνα του Ολυμπιακός – Σάλκε σε περισσότερα από 50 δίκτυα παγκοσμίως τα οποία θα αναμεταδώσουν το μεγάλο παιχνίδι της πρεμιέρας των ομίλων του Champions league.

Το "Pre Game Show", το οποίο θα ξεκινήσει στις 20.00 θα έχει ως καλεσμένους μεταξύ άλλων τον πρώτο σκόρερ στην Ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και τον γνωστό για τα ερυθρόλευκα συναισθήματά του Βαγγέλη Περρή.

Σε κάθε διαθέσιμο σημείο του γηπέδου θα υπάρχουν κάμερες για να μεταφέρουν τον παλμό της μεγάλης αναμέτρησης: Οι αφίξεις των ομάδων, δηλώσεις παικτών, παλαιμάχων, επισήμων πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.

Μετά τη λήξη του μεγάλου αγώνα, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος θα περιγράψει και το παιχνίδι, ο Δημήτρης Παπανικολάου από το γήπεδο και ο Γιώργος Λιώρης με τον Αντώνη Καρπετόπουλο από το studio στην Κάντζα, θα μεταφέρουν live όλο το ρεπορτάζ και θα αναλύσουν με τη βοήθεια τρισδιάστατης τεχνολογίας, τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Παράλληλα θα υπάρχουν Live δηλώσεις στο Flash interview και στη μικτή ζώνη.

Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί και σε live streaming στο novasports.gr όπως και οι Συνεντεύξεις Τύπου που θα δοθούν από τις δύο ομάδες την παραμονή του αγώνα.

Συνολικά, περισσότερα από 100 άτομα τεχνικό προσωπικό, τρεις σκηνοθέτες, έξι παραγωγοί και 10 δημοσιογράφοι θα απασχοληθούν για τον αγώνα αυτό.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ