CHAMPIONS LEAGUE

Αντσελότι: "Χωρίς Μπέιλ & με Ρονάλντο στο 50% δεν ήταν εύκολο"

Real Madrid's Italian coach Carlo Ancelotti gestures during the UEFA Champions League semifinal first leg football match Real Madrid CF vs FC Bayern Munchen at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 23, 2014.   AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO        (Photo credit should read JAVIER SORIANO/AFP/Getty Images)
Real Madrid's Italian coach Carlo Ancelotti gestures during the UEFA Champions League semifinal first leg football match Real Madrid CF vs FC Bayern Munchen at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 23, 2014. AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO (Photo credit should read JAVIER SORIANO/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι ήταν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και την εμφάνιση των παικτών της Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν, κυρίως λόγω των προβλημάτων των Μπέιλ και Ρονάλντο

"Είμαι ευχαριστημένος με τα πάντα, με το αποτέλεσμα, με την εμφάνιση και την προσπάθεια των παικτών μου, καθώς το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο", τόνισε ο Κάρλο Αντσελότι μετά τη νίκη της Ρεάλ με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό με την Μπάγερν Μονάχου στην Μαδρίτη.

"Ήταν καλύτερο για εμάς να αμυνόμαστε σε 4-4-2, έτσι πρέπει να κάνουμε όταν έχουμε απέναντί μας ομάδες που ξέρουν να κρατούν την μπάλα".

"Χωρίς τον Μπέιλ και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι στο 50% ήταν δύσκολο για εμάς. Ο Ρονάλντο ήθελε οπωσδήποτε να παίξει και πήγε καλά".

"Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει στην ρεβάνς. Θα είναι δύσκολο ματς, αλλά πρέπει να παίξουμε με την επιθυμία και την αυτοπεποίθηση που είχαμε σήμερα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ